Drukkerij Bulckens N.V.

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Drukkerij Bulckens N.V.
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Drukkerij Bulckens N.V.

Contactgegevens Drukkerij Bulckens N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drukkerij Bulckens N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drukkerij Bulckens N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hemeldonk 11, B-2200 Herentals, België

Telefoon (phone): (014) 285878 (014) 285878

Fax (fax): (014) 230498 (014) 230498

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drukkerij Bulckens N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drukkerij Bulckens N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drukkerij Bulckens N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drukkerij Bulckens N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drukkerij Bulckens N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drukkerij Bulckens N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drukkerij Bulckens N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drukkerij Bulckens N.V.
Products information Drukkerij Bulckens N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE01955261230
Ondernemingsnummer: 4704864501
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Drukkerij Bulckens N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drukkerij Bulckens N.V.
(Get full report from official database of BE for Drukkerij Bulckens N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drukkerij Bulckens N.V.
Addition kinds of activities for Drukkerij Bulckens N.V.

1011. Ijzer ertsen | Iron ores
228103. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens, gesponnen | Natural and animal fiber yarns, spun
399500. Begraafbakken | Burial caskets
571906. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors
704101. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities
17999923. Lightning conductor erection | Lightning conductor erection
25310304. Zitplaatsen, spoorweg | Seats, railroad
33550201. Bars, gerold, aluminium | Bars, rolled, aluminum
39999928. Plaques, foto, gelamineerd | Plaques, picture, laminated
50840806. Stackers, industriële | Stackers, industrial

Werken bij Drukkerij Bulckens N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drukkerij Bulckens N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drukkerij Bulckens N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drukkerij Bulckens N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair & centrale verwarming (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert op verschillende werven de installatie van radiatoren, aansluiting van ketsl en het plaatsen van vloerverwarming uit. Zowel bij particulieren als in appartementsgebouwen. Je werkt over de hele regio van Oost-Vlaanderen. Je hebt voldoende kennis en ervaring om zelfstandig te werken.

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • Afwasser student (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AXXES - JAWI

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITXX

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van Drukkerij Bulckens N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Drukkerij Bulckens N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drukkerij Bulckens N.V.. Laat een reactie achter voor Drukkerij Bulckens N.V.. Drukkerij Bulckens N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drukkerij Bulckens N.V.. Leave a respond for Drukkerij Bulckens N.V.. Drukkerij Bulckens N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drukkerij Bulckens N.V. op de google maps. Adres en contacten Drukkerij Bulckens N.V.
Location of Drukkerij Bulckens N.V. on the google maps. Address and contacts of Drukkerij Bulckens N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Drukkerij Bulckens N.V. Drukkerij Bulckens N.V.: VRANKEN ANDRE | WASSERIJ ST-ANNA BVBA | Compu City | MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA | Technisch Instituut Scheppers

Other related companies as Drukkerij Bulckens N.V.: VRANKEN ANDRE | WASSERIJ ST-ANNA BVBA | Compu City | MEUBELEN BVBA PEETERS VAN LEEU BVBA | Technisch Instituut Scheppers

Drukkerij Bulckens N.V. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Drukkerij Bulckens N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955261230. Het bedrijf Drukkerij Bulckens N.V. bevindt zich op het adres: Hemeldonk 11, B-2200 Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 782,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Drukkerij Bulckens N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Drukkerij Bulckens N.V. is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drukkerij Bulckens N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drukkerij Bulckens N.V., openstaande posities, locatie van Drukkerij Bulckens N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Drukkerij Bulckens N.V. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Drukkerij Bulckens N.V., company assigned to the tax number BE01955261230. The company Drukkerij Bulckens N.V. is located at the address: Hemeldonk 11, B-2200 Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 782,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Drukkerij Bulckens N.V. were not found.
The main activity of Drukkerij Bulckens N.V. is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Drukkerij Bulckens N.V. is not available. You also can look at reviews of Drukkerij Bulckens N.V., open positions, location of Drukkerij Bulckens N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drukkerij Bulckens N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drukkerij Bulckens N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drukkerij Bulckens N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drukkerij Bulckens N.V., employees, financial statistics.