LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES

Contactgegevens LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Blankenbergse Steenweg 388,8000, België

Telefoon (phone): 050 31 62 22 050 31 62 22

Fax (fax): +32 (3) 795-11-77 +32 (3) 795-11-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES
Products information LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES

BTW identificatienummer (tax): BE04008331298
Ondernemingsnummer: 1760253906
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES
(Get full report from official database of BE for LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES
Addition kinds of activities for LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES

7299. Diverse persoonlijke diensten | Miscellaneous personal services
01810202. Bloemen, gekweekt in veldkwekerijen | Flowers, grown in field nurseries
02790200. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
23960402. Zeefdruk op stofartikelen | Screen printing on fabric articles
30110302. Bandbanden of band reparatie materialen, rubber | Tire sundries or tire repair materials, rubber
50820101. straatstenen | Pavers
51310216. ritsen | Zippers
73539902. Aardbewegingsapparatuur, verhuur of leasing | Earth moving equipment, rental or leasing
80529902. Persoonlijke verzorging | Personal care facility

Werken bij LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare. Wil je ons beter leren kennen? Voor ons vastgoedkantoor in Roeselare zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Roeselare verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

Zoek naar antwoorden van LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES in sociale netwerken
Look for responds of LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES. Laat een reactie achter voor LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES. LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES. Leave a respond for LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES. LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES op de google maps. Adres en contacten LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES
Location of LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES on the google maps. Address and contacts of LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES: My Way Meubles | VAN DEN BERG ETS SA | Imdebra N.V. | AIC NV | Client MINING

Other related companies as LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES: My Way Meubles | VAN DEN BERG ETS SA | Imdebra N.V. | AIC NV | Client MINING

LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04008331298. Het bedrijf LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES bevindt zich op het adres: Blankenbergse Steenweg 388,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES, openstaande posities, locatie van LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES is a company, that was registered 2007 in Brugge region, Belgium. Full name of company is LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES, company assigned to the tax number BE04008331298. The company LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES is located at the address: Blankenbergse Steenweg 388,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES were not found.
The main activity of LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES is not available. You also can look at reviews of LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES, open positions, location of LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBRECHT GARAGE nv/ MERCEDES, employees, financial statistics.