Dreyfus Louis Seals N.V.

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Dreyfus Louis Seals N.V.
Private companiesAgricultural Production - Crops • Dreyfus Louis Seals N.V.

Contactgegevens Dreyfus Louis Seals N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dreyfus Louis Seals N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dreyfus Louis Seals N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Braderijstraat 7-11, B-2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2345811 (03) 2345811

Fax (fax): (03) 2252503 (03) 2252503

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dreyfus Louis Seals N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dreyfus Louis Seals N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dreyfus Louis Seals N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dreyfus Louis Seals N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dreyfus Louis Seals N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dreyfus Louis Seals N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dreyfus Louis Seals N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dreyfus Louis Seals N.V.
Products information Dreyfus Louis Seals N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05893310546
Ondernemingsnummer: 3494720458
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Dreyfus Louis Seals N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dreyfus Louis Seals N.V.
(Get full report from official database of BE for Dreyfus Louis Seals N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dreyfus Louis Seals N.V.
Addition kinds of activities for Dreyfus Louis Seals N.V.

24110202. Mijnhout, gekapt | Mine timbers, hewn
33570100. Communicatie draad | Communication wire
50440400. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
72130100. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
91210201. Raad van Toezicht | Board of supervisors

Werken bij Dreyfus Louis Seals N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dreyfus Louis Seals N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dreyfus Louis Seals N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dreyfus Louis Seals N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • PLAATSER VERLICHTING - Elektricien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: LICHTARCHITECTUUR MOL (LICHTHUIS)

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen (en herstellen) van onze design LED verlichting.

  • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

Zoek naar antwoorden van Dreyfus Louis Seals N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Dreyfus Louis Seals N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dreyfus Louis Seals N.V.. Laat een reactie achter voor Dreyfus Louis Seals N.V.. Dreyfus Louis Seals N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dreyfus Louis Seals N.V.. Leave a respond for Dreyfus Louis Seals N.V.. Dreyfus Louis Seals N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dreyfus Louis Seals N.V. op de google maps. Adres en contacten Dreyfus Louis Seals N.V.
Location of Dreyfus Louis Seals N.V. on the google maps. Address and contacts of Dreyfus Louis Seals N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Dreyfus Louis Seals N.V. Dreyfus Louis Seals N.V.: A.E.E. NV | Camrail Cash Services | Cuprochimique NV | Martens Industrie NV | Promat NV

Other related companies as Dreyfus Louis Seals N.V.: A.E.E. NV | Camrail Cash Services | Cuprochimique NV | Martens Industrie NV | Promat NV

Dreyfus Louis Seals N.V. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Dreyfus Louis Seals N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05893310546. Het bedrijf Dreyfus Louis Seals N.V. bevindt zich op het adres: Braderijstraat 7-11, B-2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 320,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Dreyfus Louis Seals N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dreyfus Louis Seals N.V. is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dreyfus Louis Seals N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dreyfus Louis Seals N.V., openstaande posities, locatie van Dreyfus Louis Seals N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dreyfus Louis Seals N.V. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Dreyfus Louis Seals N.V., company assigned to the tax number BE05893310546. The company Dreyfus Louis Seals N.V. is located at the address: Braderijstraat 7-11, B-2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 320,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Dreyfus Louis Seals N.V. were not found.
The main activity of Dreyfus Louis Seals N.V. is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dreyfus Louis Seals N.V. is not available. You also can look at reviews of Dreyfus Louis Seals N.V., open positions, location of Dreyfus Louis Seals N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dreyfus Louis Seals N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dreyfus Louis Seals N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dreyfus Louis Seals N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dreyfus Louis Seals N.V., employees, financial statistics.