Douaneagentschap Deny B.V.B.A.

Contactgegevens Douaneagentschap Deny B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Douaneagentschap Deny B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Douaneagentschap Deny B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): L.A.R.- Transportcentrum Blok C 1, B-8930 Rekkem, België

Telefoon (phone): (056) 419783 (056) 419783

Fax (fax): (056) 413206 (056) 413206

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Douaneagentschap Deny B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Douaneagentschap Deny B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Douaneagentschap Deny B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Douaneagentschap Deny B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Douaneagentschap Deny B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Douaneagentschap Deny B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Douaneagentschap Deny B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Douaneagentschap Deny B.V.B.A.
Products information Douaneagentschap Deny B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07129272460
Ondernemingsnummer: 8795623779
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Douaneagentschap Deny B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Douaneagentschap Deny B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Douaneagentschap Deny B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Douaneagentschap Deny B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Douaneagentschap Deny B.V.B.A.

384103. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
596199. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec
39150104. Gietstukken van juweliers | Jewelers' castings
50329906. Masons 'materialen | Masons' materials
73839906. Persdienst | Press service
76239904. Ijsmakerij reparatie service | Ice making machinery repair service

Werken bij Douaneagentschap Deny B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Douaneagentschap Deny B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Douaneagentschap Deny B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Douaneagentschap Deny B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • Onderhoudstechnieker cv en sanitair (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoud van CV en sanitaire installaties, voornamelijk bij particulieren, bakkers, industrie en bouwmaatschappijen.

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP (M/V) ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

Zoek naar antwoorden van Douaneagentschap Deny B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Douaneagentschap Deny B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Douaneagentschap Deny B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Douaneagentschap Deny B.V.B.A.. Douaneagentschap Deny B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Douaneagentschap Deny B.V.B.A.. Leave a respond for Douaneagentschap Deny B.V.B.A.. Douaneagentschap Deny B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Douaneagentschap Deny B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Douaneagentschap Deny B.V.B.A.
Location of Douaneagentschap Deny B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Douaneagentschap Deny B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Douaneagentschap Deny B.V.B.A. Douaneagentschap Deny B.V.B.A.: De Backer Edwin | VEDO | MR LEMAIRE A | Fiducis | big blue sky

Other related companies as Douaneagentschap Deny B.V.B.A.: De Backer Edwin | VEDO | MR LEMAIRE A | Fiducis | big blue sky

Douaneagentschap Deny B.V.B.A. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Douaneagentschap Deny B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07129272460. Het bedrijf Douaneagentschap Deny B.V.B.A. bevindt zich op het adres: L.A.R.- Transportcentrum Blok C 1, B-8930 Rekkem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 463,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Douaneagentschap Deny B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Douaneagentschap Deny B.V.B.A. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Douaneagentschap Deny B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Douaneagentschap Deny B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Douaneagentschap Deny B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Douaneagentschap Deny B.V.B.A. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Douaneagentschap Deny B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07129272460. The company Douaneagentschap Deny B.V.B.A. is located at the address: L.A.R.- Transportcentrum Blok C 1, B-8930 Rekkem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 463,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Douaneagentschap Deny B.V.B.A. were not found.
The main activity of Douaneagentschap Deny B.V.B.A. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Douaneagentschap Deny B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Douaneagentschap Deny B.V.B.A., open positions, location of Douaneagentschap Deny B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Douaneagentschap Deny B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Douaneagentschap Deny B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Douaneagentschap Deny B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Douaneagentschap Deny B.V.B.A., employees, financial statistics.