LABBE PHILIPPE

Contactgegevens LABBE PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABBE PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABBE PHILIPPE

Regio (region): Brussel (Ganshoren), België

Adres (address): Hervormingslaan 73,1083, België

Telefoon (phone): 02 414 18 90 02 414 18 90

Fax (fax): 02 414 18 90 02 414 18 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABBE PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABBE PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABBE PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABBE PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABBE PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABBE PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABBE PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABBE PHILIPPE
Products information LABBE PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE07247100830
Ondernemingsnummer: 8250976562
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in LABBE PHILIPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABBE PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for LABBE PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABBE PHILIPPE
Addition kinds of activities for LABBE PHILIPPE

17310305. Voice, data en video bedrading aannemer | Voice, data, and video wiring contractor
24369900. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood, nec
27619905. Stripformulieren (veelvoudige bedrijfsvormen) | Strip forms (manifold business forms)
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
36729900. Afgedrukte printplaten, nv | Printed circuit boards, nec
50750110. Luchtbevochtigers, behalve draagbaar | Humidifiers, except portable
51990801. Vetten, dier of groente | Greases, animal or vegetable

Werken bij LABBE PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABBE PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABBE PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABBE PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • Productie operator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen is Tempo-Team op zoek naar een gemotiveerde productie operator. Als productie operator sta je in voor de machinebediening.

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

  • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

  • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: ELIF

    Type: Zelfstandige activiteit

    ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van LABBE PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of LABBE PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABBE PHILIPPE. Laat een reactie achter voor LABBE PHILIPPE. LABBE PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABBE PHILIPPE. Leave a respond for LABBE PHILIPPE. LABBE PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABBE PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten LABBE PHILIPPE
Location of LABBE PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of LABBE PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come LABBE PHILIPPE LABBE PHILIPPE: Tubbax Zeefdruk NV | Canard A | Aqua-Stop BVBA | Pica N.V | Bart Van Kerckhove

Other related companies as LABBE PHILIPPE: Tubbax Zeefdruk NV | Canard A | Aqua-Stop BVBA | Pica N.V | Bart Van Kerckhove

LABBE PHILIPPE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Ganshoren), België. De volledige naam van het bedrijf is LABBE PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07247100830. Het bedrijf LABBE PHILIPPE bevindt zich op het adres: Hervormingslaan 73,1083. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LABBE PHILIPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABBE PHILIPPE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABBE PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABBE PHILIPPE, openstaande posities, locatie van LABBE PHILIPPE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LABBE PHILIPPE is a company, that was registered 1985 in Brussel (Ganshoren) region, Belgium. Full name of company is LABBE PHILIPPE, company assigned to the tax number BE07247100830. The company LABBE PHILIPPE is located at the address: Hervormingslaan 73,1083. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LABBE PHILIPPE were not found.
The main activity of LABBE PHILIPPE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LABBE PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of LABBE PHILIPPE, open positions, location of LABBE PHILIPPE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABBE PHILIPPE, Brussel (Ganshoren): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABBE PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABBE PHILIPPE, Brussel (Ganshoren): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABBE PHILIPPE, employees, financial statistics.