Domen Food Group N.V.

Particuliere bedrijvenBosbouw • Domen Food Group N.V.
Private companiesForestry • Domen Food Group N.V.

Contactgegevens Domen Food Group N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Domen Food Group N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Domen Food Group N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industrieweg 10, B-2280 Grobbendonk, België

Telefoon (phone): (014) 515272 (014) 515272

Fax (fax): (014) 501157 (014) 501157

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Domen Food Group N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Domen Food Group N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Domen Food Group N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Domen Food Group N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Domen Food Group N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Domen Food Group N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Domen Food Group N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Domen Food Group N.V.
Products information Domen Food Group N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06128417968
Ondernemingsnummer: 5303070068
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Domen Food Group N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Domen Food Group N.V.
(Get full report from official database of BE for Domen Food Group N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Domen Food Group N.V.
Addition kinds of activities for Domen Food Group N.V.

23420000. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
27549902. Directories, telefoon: gravure printing, niet gepubliceerd | Directories, telephone: gravure printing, not published
27619900. Manifold business forms, nec | Manifold business forms, nec
35420202. Krimpmachines, metaal | Crimping machinery, metal
75399900. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec
80829902. Bezoekende verpleegkundige dienst | Visiting nurse service

Werken bij Domen Food Group N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Domen Food Group N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Domen Food Group N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Domen Food Group N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP XL Beliès

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • Student m/v met passie voor mode regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Beste student! Voor een kledingzaak in Tielt zijn we dringend op zoek naar studenten die er op regelmatige basis kunnen werken. je staat in voor de verkoop van kledij je helpt de klanten bij de paskamers je hebt een passie voor mode je gaat met een glimlach op je gezicht werken

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • Reachtruckchauffeur (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Samen met je collega's zorg je voor een stipte voorbereiding van bestellingen voor de levering van de klanten. Je bent een echte teamplayer en samen met je team zorg je dan ook voor een fijne werkplek. Je zet goederen weg in het magazijn, je rijdt ze bij naar de laadplaatsen, je vult pickplaatsen aan,...

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

Zoek naar antwoorden van Domen Food Group N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Domen Food Group N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Domen Food Group N.V.. Laat een reactie achter voor Domen Food Group N.V.. Domen Food Group N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Domen Food Group N.V.. Leave a respond for Domen Food Group N.V.. Domen Food Group N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Domen Food Group N.V. op de google maps. Adres en contacten Domen Food Group N.V.
Location of Domen Food Group N.V. on the google maps. Address and contacts of Domen Food Group N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Domen Food Group N.V. Domen Food Group N.V.: Van Der Bauwhede BVBA | Braeckmans BVBA | Clinique Dr Derscheid | Anka Direct | CraZee Adventures

Other related companies as Domen Food Group N.V.: Van Der Bauwhede BVBA | Braeckmans BVBA | Clinique Dr Derscheid | Anka Direct | CraZee Adventures

Domen Food Group N.V. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Domen Food Group N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06128417968. Het bedrijf Domen Food Group N.V. bevindt zich op het adres: Industrieweg 10, B-2280 Grobbendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Domen Food Group N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Domen Food Group N.V. is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Domen Food Group N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Domen Food Group N.V., openstaande posities, locatie van Domen Food Group N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Domen Food Group N.V. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Domen Food Group N.V., company assigned to the tax number BE06128417968. The company Domen Food Group N.V. is located at the address: Industrieweg 10, B-2280 Grobbendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Domen Food Group N.V. were not found.
The main activity of Domen Food Group N.V. is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Domen Food Group N.V. is not available. You also can look at reviews of Domen Food Group N.V., open positions, location of Domen Food Group N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Domen Food Group N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Domen Food Group N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Domen Food Group N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Domen Food Group N.V., employees, financial statistics.