DKR Refrigerations N.V.

Contactgegevens DKR Refrigerations N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DKR Refrigerations N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DKR Refrigerations N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Broelstraat 98, B-8530 Harelbeke, België

Telefoon (phone): (056) 710321 (056) 710321

Fax (fax): (056) 700121 (056) 700121

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DKR Refrigerations N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DKR Refrigerations N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DKR Refrigerations N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DKR Refrigerations N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DKR Refrigerations N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DKR Refrigerations N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DKR Refrigerations N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DKR Refrigerations N.V.
Products information DKR Refrigerations N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08839843750
Ondernemingsnummer: 3532073974
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DKR Refrigerations N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DKR Refrigerations N.V.
(Get full report from official database of BE for DKR Refrigerations N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DKR Refrigerations N.V.
Addition kinds of activities for DKR Refrigerations N.V.

10410000. Gouden ertsen | Gold ores
38240112. Tallying meters | Tallying meters
38290310. Sextans, opmeting | Sextans, surveying
59410602. Kampeeruitrusting | Camping equipment
73890207. Industriële en commerciële apparatuur inspectiedienst | Industrial and commercial equipment inspection service
84220000. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens

Werken bij DKR Refrigerations N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DKR Refrigerations N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DKR Refrigerations N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DKR Refrigerations N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Productiemedewerkers (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het instellen van de verzamelhechter naargelang het werk en bijstellen waar nodig, - Tijdens de productie het bedienen van de machine met het oog op een onberispelijke kwaliteit en productiviteit, - Paletten binnenwerk en covers bijzetten en afgewerkte producten wegbrengen, - Afgewerkte, geniete brochures op kwaliteit controleren, - Het motiveren van de medewerkers aan de machine en bijsturen waar nodig.

  • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

  • Technieker 2-ploegen te Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker 2-ploegen in een voedingsbedrijf te Turnhout sta je in voor de volgende taken: - samen met je collega's van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - je lost storingen aan productiemachines op om stilstanden omwille van technische problemen tot een minimum te beperken - je doet controles van de energievoorzieningen zodanig dat de goede werking gegarandeerd blijft - je volgt het preventief onderhoudsplan en de bijhorende takenlijst op - je begeleidt externe techniekers - je contacteert leveranciers voor bestellingen - je rapporteert aan het hoofd van de technische dienst

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van DKR Refrigerations N.V. in sociale netwerken
Look for responds of DKR Refrigerations N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DKR Refrigerations N.V.. Laat een reactie achter voor DKR Refrigerations N.V.. DKR Refrigerations N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DKR Refrigerations N.V.. Leave a respond for DKR Refrigerations N.V.. DKR Refrigerations N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DKR Refrigerations N.V. op de google maps. Adres en contacten DKR Refrigerations N.V.
Location of DKR Refrigerations N.V. on the google maps. Address and contacts of DKR Refrigerations N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come DKR Refrigerations N.V. DKR Refrigerations N.V.: ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER | Meulenijzer Invest SPRL | Finicasa NV | Nubiss International bvba | Tschanz

Other related companies as DKR Refrigerations N.V.: ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER | Meulenijzer Invest SPRL | Finicasa NV | Nubiss International bvba | Tschanz

DKR Refrigerations N.V. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is DKR Refrigerations N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08839843750. Het bedrijf DKR Refrigerations N.V. bevindt zich op het adres: Broelstraat 98, B-8530 Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DKR Refrigerations N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DKR Refrigerations N.V. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DKR Refrigerations N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DKR Refrigerations N.V., openstaande posities, locatie van DKR Refrigerations N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DKR Refrigerations N.V. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is DKR Refrigerations N.V., company assigned to the tax number BE08839843750. The company DKR Refrigerations N.V. is located at the address: Broelstraat 98, B-8530 Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DKR Refrigerations N.V. were not found.
The main activity of DKR Refrigerations N.V. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DKR Refrigerations N.V. is not available. You also can look at reviews of DKR Refrigerations N.V., open positions, location of DKR Refrigerations N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DKR Refrigerations N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DKR Refrigerations N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DKR Refrigerations N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DKR Refrigerations N.V., employees, financial statistics.