Diract N.V.

Contactgegevens Diract N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Diract N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Diract N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Gouvernementstraat 32, B-9000 Gent, België

Telefoon (phone): (09) 2332000 (09) 2332000

Fax (fax): (09) 2333017 (09) 2333017

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Diract N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Diract N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Diract N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Diract N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Diract N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Diract N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Diract N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Diract N.V.
Products information Diract N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07129272460
Ondernemingsnummer: 8795623779
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Diract N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Diract N.V.
(Get full report from official database of BE for Diract N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Diract N.V.
Addition kinds of activities for Diract N.V.

20529904. Kegels, ijs | Cones, ice cream
35230417. Silo vullers en lossers | Silo fillers and unloaders
42120102. Landbouwbedrijf, lokaal | Farm to market haulage, local
56219902. Kleding om te dragen, vrouwen | Ready-to-wear apparel, women's
57340205. Woordverwerkende apparatuur en benodigdheden | Word processing equipment and supplies
89999902. Redactie dienst | Editorial service

Werken bij Diract N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Diract N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Diract N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Diract N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

  • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Junior Dossierbeheerder vr leuk, nieuw kantoor net buiten Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dankzij het succes dat dit kantoor heeft, hebben ze aanvullend op hun eerste vestiging in Oost-Vlaanderen, ook een tweede vestiging geopend net buiten Gent. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers! Momenteel zijn ze dus nog met een klein team van een 4-tal medewerkers, maar ze zijn volop aan het uitbreiden en jij kan hier deel van uitmaken. Interesse? Hieronder vind je meer informatie. Dossierbeheerder: de functie Op een correcte wijze verwerk je de boekhouding van klanten (éénmanszaken en vennootschappen) en boek je de verschillende facturen in (aankoop, verkoop, bankuittreksels, ...) Ook de fiscale aspecten zal je leren: de voorbereiding van personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten die met hun vragen naar jou toekomen. Op een later tijdstip leer je dossiers volledig voorbereiden wat betekent dat balansen en jaarrekeningen ook aan jouw takenpakket worden toegevoegd.

  • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

Zoek naar antwoorden van Diract N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Diract N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Diract N.V.. Laat een reactie achter voor Diract N.V.. Diract N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Diract N.V.. Leave a respond for Diract N.V.. Diract N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Diract N.V. op de google maps. Adres en contacten Diract N.V.
Location of Diract N.V. on the google maps. Address and contacts of Diract N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Diract N.V. Diract N.V.: CONTAINERS VAN ROY | Peeters O.I.W. NV | Ermo Benelux | Ets M-F et P-A Jacquart SA | private

Other related companies as Diract N.V.: CONTAINERS VAN ROY | Peeters O.I.W. NV | Ermo Benelux | Ets M-F et P-A Jacquart SA | private

Diract N.V. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Diract N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07129272460. Het bedrijf Diract N.V. bevindt zich op het adres: Gouvernementstraat 32, B-9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 463,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Diract N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Diract N.V. is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Diract N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Diract N.V., openstaande posities, locatie van Diract N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Diract N.V. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Diract N.V., company assigned to the tax number BE07129272460. The company Diract N.V. is located at the address: Gouvernementstraat 32, B-9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 463,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Diract N.V. were not found.
The main activity of Diract N.V. is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Diract N.V. is not available. You also can look at reviews of Diract N.V., open positions, location of Diract N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Diract N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Diract N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Diract N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Diract N.V., employees, financial statistics.