Dingens - BG B.V.B.A.

Contactgegevens Dingens - BG B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dingens - BG B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dingens - BG B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Genebroekstraat 94, B-3581 Beverlo, België

Telefoon (phone): (011) 340550 (011) 340550

Fax (fax): (011) 342814 (011) 342814

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dingens - BG B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dingens - BG B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dingens - BG B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dingens - BG B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dingens - BG B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dingens - BG B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dingens - BG B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dingens - BG B.V.B.A.
Products information Dingens - BG B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04179992675
Ondernemingsnummer: 5246490478
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Dingens - BG B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dingens - BG B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Dingens - BG B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dingens - BG B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Dingens - BG B.V.B.A.

07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
26550404. Reels (vezel), textiel: gemaakt van aangekocht materiaal | Reels (fiber), textile: made from purchased material
28210210. Polypropyleenharsen | Polypropylene resins
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
32699906. Textielgeleiders, porselein | Textile guides, porcelain
36740105. Rechters, vaste toestand | Rectifiers, solid state
50920102. Model kits | Model kits

Werken bij Dingens - BG B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dingens - BG B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dingens - BG B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dingens - BG B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider voor gekend bedrijf in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider zal je fysiek werk verrichten in een 3-ploegensysteem (premies!). Je voert zelfstandig werkorders uit.Volgens deze richtlijnen selecteer je poeders die je dan in een cilinder doet. Vervolgens gaan deze verder in het productieproces.

  • Chauffeur C (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiend bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een Chauffeur C voor het ophalen en leveren van frituurolie over gans België maar voornamelijk Vlaanderen. Als Chauffeur C start je de dag om 6u en ben je zelf verantwoordelijk voor het opmaken van je planning. Op de planning staan een 20-tal klanten die je zal bezoeken, waarbij je telkens de frituurolie zal laden en lossen. Omdat je dagelijks met frituurolie werkt, sta je in voor het onderhoud van jouw vrachtwagen.

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • Teamleader (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Logopediste m/v (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Triangel vzw. Multidisciplinair diagnose& therapiecentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar versterking van ons logoteam. Bij Triangel wordt er gewerkt rond alle mogelijke problematieken.Onze patientjes bestaan voornamelijk uit jongeren tussen 4-14 jaar. Leuke afwisselende job! Met prima ondersteuning van het team en een toffe werksfeer. Ik geef graag meer uitleg bij een eerste persoonlijk gesprek.

  • Psycholoog m/v (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

Zoek naar antwoorden van Dingens - BG B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Dingens - BG B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dingens - BG B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Dingens - BG B.V.B.A.. Dingens - BG B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dingens - BG B.V.B.A.. Leave a respond for Dingens - BG B.V.B.A.. Dingens - BG B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dingens - BG B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Dingens - BG B.V.B.A.
Location of Dingens - BG B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Dingens - BG B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Dingens - BG B.V.B.A. Dingens - BG B.V.B.A.: Sedziejewski Vanessa | Exemplis BVBA | Cultureel Centrum Hasselt | Charte (La) | PROVINCIALE TECHNISCHE SCHOOL

Other related companies as Dingens - BG B.V.B.A.: Sedziejewski Vanessa | Exemplis BVBA | Cultureel Centrum Hasselt | Charte (La) | PROVINCIALE TECHNISCHE SCHOOL

Dingens - BG B.V.B.A. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Dingens - BG B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04179992675. Het bedrijf Dingens - BG B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Genebroekstraat 94, B-3581 Beverlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Dingens - BG B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dingens - BG B.V.B.A. is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dingens - BG B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dingens - BG B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Dingens - BG B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dingens - BG B.V.B.A. is a company, that was registered 2003 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Dingens - BG B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04179992675. The company Dingens - BG B.V.B.A. is located at the address: Genebroekstraat 94, B-3581 Beverlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Dingens - BG B.V.B.A. were not found.
The main activity of Dingens - BG B.V.B.A. is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dingens - BG B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Dingens - BG B.V.B.A., open positions, location of Dingens - BG B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dingens - BG B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dingens - BG B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dingens - BG B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dingens - BG B.V.B.A., employees, financial statistics.