Dimanet S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Dimanet S.P.R.L.
Private companiesCoal Mining • Dimanet S.P.R.L.

Contactgegevens Dimanet S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dimanet S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dimanet S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Place du Conseil 5, B-1070 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 5243232 (02) 5243232

Fax (fax): (02) 5243650 (02) 5243650

E-Mail: di [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dimanet S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dimanet S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dimanet S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dimanet S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dimanet S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dimanet S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dimanet S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dimanet S.P.R.L.
Products information Dimanet S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE03236816406
Ondernemingsnummer: 3501312255
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Dimanet S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dimanet S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Dimanet S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dimanet S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Dimanet S.P.R.L.

3531. Bouwmachines | Construction machinery
641101. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services
34210204. Scharen, hand | Shears, hand
39991402. Handgrepen, handtas en bagage | Handles, handbag and luggage
50330101. Asfaltvelden en coating | Asphalt felts and coating
79991205. Zadelharenverhuur | Saddlehorse rental

Werken bij Dimanet S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dimanet S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dimanet S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dimanet S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • Showroomverkoper slaapcomfort (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort. Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat! Je volgt de voorraad op in het filiaal.

  • chauffeur CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

  • Chauffeur CE (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Langemark zijn we op zoek naar een chauffeur CE! Deze klant is gespecialiseerd in het leveren van stookolie. Als chauffeur CE sta je in voor het bevoorraden van particulieren regio West-Vlaanderen. Opstarten om 8u 's morgens.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Verkoper m/v beenhouwerij te Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Vaste Job

    Voor ons filiaal te Kalmthout zijn wij op zoek naar een verkoper m/v ( 38u ) om ons team te versterken : Samen met uw collega's staat u in voor de verkoop van vers vlees , traiteur en charcuterieproducten Je helpt mee met de voorbereiding / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je de klanten adviseren in bij hun aankopen Je bent klantvriendelijk en leergierig De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal

  • Hypnotherapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van Dimanet S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Dimanet S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dimanet S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Dimanet S.P.R.L.. Dimanet S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dimanet S.P.R.L.. Leave a respond for Dimanet S.P.R.L.. Dimanet S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dimanet S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Dimanet S.P.R.L.
Location of Dimanet S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Dimanet S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Dimanet S.P.R.L. Dimanet S.P.R.L.: Ter Eeste/ Brouwerij Rodenbach | Megabyte Data Systems SA | Microshop Computing NV | Arthur D. Little International Inc S.A. | WIN S.A

Other related companies as Dimanet S.P.R.L.: Ter Eeste/ Brouwerij Rodenbach | Megabyte Data Systems SA | Microshop Computing NV | Arthur D. Little International Inc S.A. | WIN S.A

Dimanet S.P.R.L. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Dimanet S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03236816406. Het bedrijf Dimanet S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Place du Conseil 5, B-1070 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 756,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Dimanet S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dimanet S.P.R.L. is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dimanet S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dimanet S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Dimanet S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie di [email protected]

Dimanet S.P.R.L. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Dimanet S.P.R.L., company assigned to the tax number BE03236816406. The company Dimanet S.P.R.L. is located at the address: Place du Conseil 5, B-1070 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 756,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Dimanet S.P.R.L. were not found.
The main activity of Dimanet S.P.R.L. is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dimanet S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Dimanet S.P.R.L., open positions, location of Dimanet S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email di [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dimanet S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dimanet S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dimanet S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dimanet S.P.R.L., employees, financial statistics.