Dewulf Gebroeders B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Dewulf Gebroeders B.V.B.A.
Private companiesEducational Services • Dewulf Gebroeders B.V.B.A.

Contactgegevens Dewulf Gebroeders B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dewulf Gebroeders B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dewulf Gebroeders B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Diksmuidseweg 501, B-8904 Boezinge, België

Telefoon (phone): (057) 422158 (057) 422158

Fax (fax): (057) 423753 (057) 423753

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dewulf Gebroeders B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dewulf Gebroeders B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dewulf Gebroeders B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dewulf Gebroeders B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dewulf Gebroeders B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dewulf Gebroeders B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dewulf Gebroeders B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dewulf Gebroeders B.V.B.A.
Products information Dewulf Gebroeders B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09378723144
Ondernemingsnummer: 4943267822
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Dewulf Gebroeders B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dewulf Gebroeders B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Dewulf Gebroeders B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dewulf Gebroeders B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Dewulf Gebroeders B.V.B.A.

20139918. Spreads, sandwich: vlees, uit gekocht vlees | Spreads, sandwich: meat, from purchased meat
30690302. Baby broek, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Baby pants, vulcanized rubber or rubberized fabric
32950205. Diatomeeënaarde, gemalen of anderszins behandeld | Diatomaceous earth, ground or otherwise treated
39991202. Knoppen: rood kruis, unie, identificatie | Buttons: red cross, union, identification
73239902. Consumentenkrediet rapportage bureau | Consumer credit reporting bureau

Werken bij Dewulf Gebroeders B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dewulf Gebroeders B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dewulf Gebroeders B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dewulf Gebroeders B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • Afwerker buizen en putten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Brugge is al meer dan 100 jaar de referentie voor prefab beton in België. Door een diversiteit in het productengamma worden er zowel elementen gemaakt voor opvang, transport en behandeling van (afval)water, alsook bestratingsproducten en afboordingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een persoon die bij de kwaliteitscontrole van de 'vers' gemaakte rioleringsbuizen de basistaken zorgvuldig kan afwerken en over een gezonde teamspirit beschikt. We zoeken zowel een denker als een doener! Zin voor initiatief en zelfstandig kunnen werken zijn een must. Je controleert elke rioleringsbuis op default of onvoldoende afwerking en je behandelt de buis met mortel zodoende dat deze aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Jouw motivatie is meehelpen een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Je bent zorgvuldig in uw werk en wil uw werk perfect gedaan hebben. Op het einde van de dag help je mee met het kuisen en klein onderhoud van machine en materieel.

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • STUDENT Credit Advisor (Zaterdag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Buy Way Personal Finance

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een autonome student job waarbij u in contact staat met klanten ? Wenst u in te staan voor het imago van Buy Way Personal Finance bij een leider van de meubelmarkt en hun eindklanten bijstaat ? Bent u op zoek naar een functie waar u toegang krijgt tot officiële opleidingen over kredieten en verzekeringen? Dan is deze functie iets voor u ! U bent op zoek naar een studentjob te Gent? Voornaamste activiteiten Als Credit Advisor bent u aanwezig in de winkel van onze partner en vertegenwoordigt u Buy Way, zowel ten opzichte vanzowel de eindklanten als de teams van onze partner: U verwelkomt, begeleidt en adviseert de klanten op een persoonlijke en professionele manier U luistert aandachtig en analyseert zijn/haar situatie om financiële oplossingen te bieden die aangepast zijn aan zijn/haar situatie. U volgt de procedures om een hoogwaardige service te bieden U staat in vor het imago van Buy Way bij de teams van onze partner

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van Dewulf Gebroeders B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Dewulf Gebroeders B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dewulf Gebroeders B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Dewulf Gebroeders B.V.B.A.. Dewulf Gebroeders B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dewulf Gebroeders B.V.B.A.. Leave a respond for Dewulf Gebroeders B.V.B.A.. Dewulf Gebroeders B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dewulf Gebroeders B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Dewulf Gebroeders B.V.B.A.
Location of Dewulf Gebroeders B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Dewulf Gebroeders B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Dewulf Gebroeders B.V.B.A. Dewulf Gebroeders B.V.B.A.: Sergant Sport | DELTAPRESS | Verhelst Bouwmaterialen | PROVINCIAAL TECH INSTITUUT | Antel bvba

Other related companies as Dewulf Gebroeders B.V.B.A.: Sergant Sport | DELTAPRESS | Verhelst Bouwmaterialen | PROVINCIAAL TECH INSTITUUT | Antel bvba

Dewulf Gebroeders B.V.B.A. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Dewulf Gebroeders B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09378723144. Het bedrijf Dewulf Gebroeders B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Diksmuidseweg 501, B-8904 Boezinge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 675,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Dewulf Gebroeders B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dewulf Gebroeders B.V.B.A. is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dewulf Gebroeders B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dewulf Gebroeders B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Dewulf Gebroeders B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dewulf Gebroeders B.V.B.A. is a company, that was registered 2014 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Dewulf Gebroeders B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09378723144. The company Dewulf Gebroeders B.V.B.A. is located at the address: Diksmuidseweg 501, B-8904 Boezinge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 675,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Dewulf Gebroeders B.V.B.A. were not found.
The main activity of Dewulf Gebroeders B.V.B.A. is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dewulf Gebroeders B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Dewulf Gebroeders B.V.B.A., open positions, location of Dewulf Gebroeders B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dewulf Gebroeders B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dewulf Gebroeders B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dewulf Gebroeders B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dewulf Gebroeders B.V.B.A., employees, financial statistics.