Jaguar Vernaeve NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Jaguar Vernaeve NV
Private companiesFurniture and Fixtures • Jaguar Vernaeve NV

Contactgegevens Jaguar Vernaeve NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jaguar Vernaeve NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jaguar Vernaeve NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Doornzelestraat 27-29,9000, België

Telefoon (phone): 09 223 85 80 09 223 85 80

Fax (fax): 09 235 73 69 09 235 73 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jaguar Vernaeve NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jaguar Vernaeve NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jaguar Vernaeve NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jaguar Vernaeve NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jaguar Vernaeve NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jaguar Vernaeve NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jaguar Vernaeve NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jaguar Vernaeve NV
Products information Jaguar Vernaeve NV

BTW identificatienummer (tax): BE07100158691
Ondernemingsnummer: 9370758056
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 281,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Jaguar Vernaeve NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jaguar Vernaeve NV
(Get full report from official database of BE for Jaguar Vernaeve NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jaguar Vernaeve NV
Addition kinds of activities for Jaguar Vernaeve NV

344401. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
47310103. Customhouse makelaars | Customhouse brokers
50490107. Wetenschappelijke opnameapparatuur | Scientific recording equipment
72169900. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec
73830000. Nieuws syndicaten | News syndicates

Werken bij Jaguar Vernaeve NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jaguar Vernaeve NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jaguar Vernaeve NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jaguar Vernaeve NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat als magazijnier in voor de ontvangst en opslag van goederen in een opslagplaats. Verder zorg je er voor dat de goederen klaar zijn voor distributie en interne verdeling. Jouw taken: - Laden en lossen van goederen - Verzenden van goederen - Verzamelen van de orders - Aanleveren en klaarzetten van de nodige materialen aan de verschillende machines - Besturen van heftruck - Stockbeheer: controleren en verdelen van de binnenkomende goederen, doorgeven van leveringen naar de desbetreffende afdelingen, beheren van de voorraden van het magazijn, functioneren als contactpersoon van de afdeling

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S. OLIVER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van Jaguar Vernaeve NV in sociale netwerken
Look for responds of Jaguar Vernaeve NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jaguar Vernaeve NV. Laat een reactie achter voor Jaguar Vernaeve NV. Jaguar Vernaeve NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jaguar Vernaeve NV. Leave a respond for Jaguar Vernaeve NV. Jaguar Vernaeve NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jaguar Vernaeve NV op de google maps. Adres en contacten Jaguar Vernaeve NV
Location of Jaguar Vernaeve NV on the google maps. Address and contacts of Jaguar Vernaeve NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Jaguar Vernaeve NV Jaguar Vernaeve NV: Ceremoniewagens Lucien Cornelis | Courtois L & Fils SA | MOLIGNEE COMPOSITE | Kipco-Damaco N.V. | Sibelco - S.C.R.

Other related companies as Jaguar Vernaeve NV: Ceremoniewagens Lucien Cornelis | Courtois L & Fils SA | MOLIGNEE COMPOSITE | Kipco-Damaco N.V. | Sibelco - S.C.R.

Jaguar Vernaeve NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Jaguar Vernaeve NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07100158691. Het bedrijf Jaguar Vernaeve NV bevindt zich op het adres: Doornzelestraat 27-29,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 281,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Jaguar Vernaeve NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jaguar Vernaeve NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jaguar Vernaeve NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jaguar Vernaeve NV, openstaande posities, locatie van Jaguar Vernaeve NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jaguar Vernaeve NV is a company, that was registered 2018 in Gent region, Belgium. Full name of company is Jaguar Vernaeve NV, company assigned to the tax number BE07100158691. The company Jaguar Vernaeve NV is located at the address: Doornzelestraat 27-29,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 281,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Jaguar Vernaeve NV were not found.
The main activity of Jaguar Vernaeve NV is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jaguar Vernaeve NV is not available. You also can look at reviews of Jaguar Vernaeve NV, open positions, location of Jaguar Vernaeve NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jaguar Vernaeve NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jaguar Vernaeve NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jaguar Vernaeve NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jaguar Vernaeve NV, employees, financial statistics.