Delzandre Ateliers S.A.

Contactgegevens Delzandre Ateliers S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delzandre Ateliers S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delzandre Ateliers S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Route de Liege, B-6900 Marche-en-Famenne, België

Telefoon (phone): (084) 340900 (084) 340900

Fax (fax): (084) 316550 (084) 316550

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delzandre Ateliers S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delzandre Ateliers S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delzandre Ateliers S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delzandre Ateliers S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delzandre Ateliers S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delzandre Ateliers S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delzandre Ateliers S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delzandre Ateliers S.A.
Products information Delzandre Ateliers S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08671203613
Ondernemingsnummer: 2108795166
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Delzandre Ateliers S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delzandre Ateliers S.A.
(Get full report from official database of BE for Delzandre Ateliers S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delzandre Ateliers S.A.
Addition kinds of activities for Delzandre Ateliers S.A.

799102. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
34239902. Blaaslampen | Blow torches
34299907. Bagage-apparatuur | Luggage hardware
35770301. Disk inspecteurs | Disk pack inspectors
39550101. Koolstofpapier, voor schrijfmachines, verkoopboeken, enz. | Carbon paper, for typewriters, sales books, etc.
47259900. Touroperators, nec | Tour operators, nec
49390000. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec

Werken bij Delzandre Ateliers S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delzandre Ateliers S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delzandre Ateliers S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delzandre Ateliers S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: GRAFOM

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

  • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van Delzandre Ateliers S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Delzandre Ateliers S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delzandre Ateliers S.A.. Laat een reactie achter voor Delzandre Ateliers S.A.. Delzandre Ateliers S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delzandre Ateliers S.A.. Leave a respond for Delzandre Ateliers S.A.. Delzandre Ateliers S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delzandre Ateliers S.A. op de google maps. Adres en contacten Delzandre Ateliers S.A.
Location of Delzandre Ateliers S.A. on the google maps. Address and contacts of Delzandre Ateliers S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Delzandre Ateliers S.A. Delzandre Ateliers S.A.: D&T Advocatenkantoor | Carmens Reisshop | Geo-XL SPRL | R.C.E. | MSB N.V.

Other related companies as Delzandre Ateliers S.A.: D&T Advocatenkantoor | Carmens Reisshop | Geo-XL SPRL | R.C.E. | MSB N.V.

Delzandre Ateliers S.A. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Delzandre Ateliers S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08671203613. Het bedrijf Delzandre Ateliers S.A. bevindt zich op het adres: Route de Liege, B-6900 Marche-en-Famenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 506,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Delzandre Ateliers S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delzandre Ateliers S.A. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delzandre Ateliers S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delzandre Ateliers S.A., openstaande posities, locatie van Delzandre Ateliers S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delzandre Ateliers S.A. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Delzandre Ateliers S.A., company assigned to the tax number BE08671203613. The company Delzandre Ateliers S.A. is located at the address: Route de Liege, B-6900 Marche-en-Famenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 506,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Delzandre Ateliers S.A. were not found.
The main activity of Delzandre Ateliers S.A. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Delzandre Ateliers S.A. is not available. You also can look at reviews of Delzandre Ateliers S.A., open positions, location of Delzandre Ateliers S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delzandre Ateliers S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delzandre Ateliers S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delzandre Ateliers S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delzandre Ateliers S.A., employees, financial statistics.