Green & Clean SPRL

Contactgegevens Green & Clean SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Green & Clean SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Green & Clean SPRL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Boulevard Gustave-Kleyer 125B,4000, België

Telefoon (phone): 04 229 39 59 04 229 39 59

Fax (fax): 04 253 03 51 04 253 03 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Green & Clean SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Green & Clean SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Green & Clean SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Green & Clean SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Green & Clean SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Green & Clean SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Green & Clean SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Green & Clean SPRL
Products information Green & Clean SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01268890380
Ondernemingsnummer: 7311096191
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Green & Clean SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Green & Clean SPRL
(Get full report from official database of BE for Green & Clean SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Green & Clean SPRL
Addition kinds of activities for Green & Clean SPRL

34460202. Gratings, loopvlak: gefabriceerd metaal | Gratings, tread: fabricated metal
35420205. Persen: hydraulisch en pneumatisch, mechanisch en handmatig | Presses: hydraulic and pneumatic, mechanical and manual
36130200. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
36990108. Lineaire versnellers | Linear accelerators
37159902. Afneembare lading containers | Demountable cargo containers
83220100. Geriatrische sociale dienstverlening | Geriatric social service

Werken bij Green & Clean SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Green & Clean SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Green & Clean SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Green & Clean SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

 • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

 • Seizoensmedewerker tuinbouw - opstart januari (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tuinbouwbedrijf in Lochristi zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die onmiddellijk beschikbaar zijn. Je taak bestaat eruit om kleine kiemplantjes te stekken. Het bedrijf is vlot bereikbaar met openbaar vervoer uit Gent en Lokeren. We zoeken momenteel nog mensen dus bij interesse, geef ons zeker een seintje!

 • Project Finance Administrator (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

 • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: t-interim Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

 • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

 • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: MENTOR hr

  Type: Vaste Job

  HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

Zoek naar antwoorden van Green & Clean SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Green & Clean SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Green & Clean SPRL. Laat een reactie achter voor Green & Clean SPRL. Green & Clean SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Green & Clean SPRL. Leave a respond for Green & Clean SPRL. Green & Clean SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Green & Clean SPRL op de google maps. Adres en contacten Green & Clean SPRL
Location of Green & Clean SPRL on the google maps. Address and contacts of Green & Clean SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Green & Clean SPRL Green & Clean SPRL: COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV | LOCARENT PARQUETS SPRL | Electromatic St-Niklaas NV | Sipra Belgium S.C.R.L. | Frank Van den Branden

Other related companies as Green & Clean SPRL: COLLAERT FRANK ALG BOUWOND. NV | LOCARENT PARQUETS SPRL | Electromatic St-Niklaas NV | Sipra Belgium S.C.R.L. | Frank Van den Branden

Green & Clean SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Green & Clean SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01268890380. Het bedrijf Green & Clean SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard Gustave-Kleyer 125B,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Green & Clean SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Green & Clean SPRL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Green & Clean SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Green & Clean SPRL, openstaande posities, locatie van Green & Clean SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Green & Clean SPRL is a company, that was registered 2007 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Green & Clean SPRL, company assigned to the tax number BE01268890380. The company Green & Clean SPRL is located at the address: Boulevard Gustave-Kleyer 125B,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Green & Clean SPRL were not found.
The main activity of Green & Clean SPRL is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Green & Clean SPRL is not available. You also can look at reviews of Green & Clean SPRL, open positions, location of Green & Clean SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Green & Clean SPRL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Green & Clean SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Green & Clean SPRL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Green & Clean SPRL, employees, financial statistics.