De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.
Private companiesAutomotive Dealers and Gasoline Service Stations • De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.

Contactgegevens De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Gouverneur Roppesingel 51, B-3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): (011) 560200 (011) 560200

Fax (fax): (011) 560209 (011) 560209

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.
Products information De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.

BTW identificatienummer (tax): BE04260742187
Ondernemingsnummer: 2292816162
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.
(Get full report from official database of BE for De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.
Addition kinds of activities for De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.

521101. Lumber producten | Lumber products
20350104. Mosterd, bereid (nat) | Mustard, prepared (wet)
22810200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, gesponnen | Manmade and synthetic fiber yarns, spun
24419902. Flats, hout: kas | Flats, wood: greenhouse
35520109. Garnetteringsmachines, textiel | Garnetting machines, textile
37140405. Hoorn, motorvoertuig | Horns, motor vehicle
57220206. Afvalverwerking | Garbage disposals
76310202. Pearl restringing | Pearl restringing

Werken bij De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd zijn wij opzoek naar een franstalige elektricien. Dit voor het opsporen en herstellen van elektrische storingen aan het machinepark. Ook word er verwacht dat je preventief en curatief onderhoud uitvoert van de machines.

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

  • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. in sociale netwerken
Look for responds of De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.. Laat een reactie achter voor De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.. De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.. Leave a respond for De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.. De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. op de google maps. Adres en contacten De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.
Location of De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. on the google maps. Address and contacts of De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.

Andere gerelateerde bedrijven als come De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.: Agence Mapez SC | Massafrit | WTV-WEST-VLAAMSE TELEVISIE | Fronex N.V. | Noblesse Benelux bvba/sprl

Other related companies as De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W.: Agence Mapez SC | Massafrit | WTV-WEST-VLAAMSE TELEVISIE | Fronex N.V. | Noblesse Benelux bvba/sprl

De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04260742187. Het bedrijf De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. bevindt zich op het adres: Gouverneur Roppesingel 51, B-3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W., openstaande posities, locatie van De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. is a company, that was registered 2008 in Belgium region, Belgium. Full name of company is De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W., company assigned to the tax number BE04260742187. The company De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. is located at the address: Gouverneur Roppesingel 51, B-3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. were not found.
The main activity of De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. is not available. You also can look at reviews of De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W., open positions, location of De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Kamer voor Handel en Nijverheid van Limburg V.Z.W., employees, financial statistics.