De Beleyr-Quality B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • De Beleyr-Quality B.V.B.A.
Private companiesDepository Institutions • De Beleyr-Quality B.V.B.A.

Contactgegevens De Beleyr-Quality B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Beleyr-Quality B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Beleyr-Quality B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Drukkerijstraat 5, B-9240 Zele, België

Telefoon (phone): (052) 447851 (052) 447851

Fax (fax): (052) 448594 (052) 448594

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Beleyr-Quality B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Beleyr-Quality B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Beleyr-Quality B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Beleyr-Quality B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Beleyr-Quality B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Beleyr-Quality B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Beleyr-Quality B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Beleyr-Quality B.V.B.A.
Products information De Beleyr-Quality B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02585876464
Ondernemingsnummer: 8209503173
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Beleyr-Quality B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Beleyr-Quality B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for De Beleyr-Quality B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Beleyr-Quality B.V.B.A.
Addition kinds of activities for De Beleyr-Quality B.V.B.A.

20649911. Lekkergoed snoep | Licorice candy
22110602. Automotive stoffen, katoen | Automotive fabrics, cotton
22539905. Wristlets, breien | Wristlets, knit
33120505. Draadproducten, staal of ijzer | Wire products, steel or iron
35370214. Stapelmachines, automatisch | Stacking machines, automatic
35410201. Borstelmachines (metaalbewerkingsmachines) | Brushing machines (metalworking machinery)
36920000. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
50840509. Metalen raffinage machines en uitrusting | Metal refining machinery and equipment
62890101. Obligatiehouders beschermend comité | Bondholders protective committee

Werken bij De Beleyr-Quality B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Beleyr-Quality B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Beleyr-Quality B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Beleyr-Quality B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je werkt als allround medewerker Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa Je houdt de afdelingen op orde en springt bij waar nodig Verwerken van leveringen Presenteren van de goederen  Bakkerijafdeling:1 keer per week bak je brood en ontbijtkoeken af  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker. Je komt terecht in een dynamisch team die vooruit denkt en wil groeien binnen de onderneming zelf.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van De Beleyr-Quality B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of De Beleyr-Quality B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Beleyr-Quality B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor De Beleyr-Quality B.V.B.A.. De Beleyr-Quality B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Beleyr-Quality B.V.B.A.. Leave a respond for De Beleyr-Quality B.V.B.A.. De Beleyr-Quality B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Beleyr-Quality B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten De Beleyr-Quality B.V.B.A.
Location of De Beleyr-Quality B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of De Beleyr-Quality B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come De Beleyr-Quality B.V.B.A. De Beleyr-Quality B.V.B.A.: Multi Print | ATRECOM SA | CENTRE AUDITIF DIALOGUE | Sanivi NV | Fourcroy Renglet

Other related companies as De Beleyr-Quality B.V.B.A.: Multi Print | ATRECOM SA | CENTRE AUDITIF DIALOGUE | Sanivi NV | Fourcroy Renglet

De Beleyr-Quality B.V.B.A. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is De Beleyr-Quality B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02585876464. Het bedrijf De Beleyr-Quality B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Drukkerijstraat 5, B-9240 Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Beleyr-Quality B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Beleyr-Quality B.V.B.A. is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Beleyr-Quality B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Beleyr-Quality B.V.B.A., openstaande posities, locatie van De Beleyr-Quality B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Beleyr-Quality B.V.B.A. is a company, that was registered 1990 in Belgium region, Belgium. Full name of company is De Beleyr-Quality B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02585876464. The company De Beleyr-Quality B.V.B.A. is located at the address: Drukkerijstraat 5, B-9240 Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Beleyr-Quality B.V.B.A. were not found.
The main activity of De Beleyr-Quality B.V.B.A. is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Beleyr-Quality B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of De Beleyr-Quality B.V.B.A., open positions, location of De Beleyr-Quality B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Beleyr-Quality B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Beleyr-Quality B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Beleyr-Quality B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Beleyr-Quality B.V.B.A., employees, financial statistics.