Danny Hendrickx B.V.B.A.

Contactgegevens Danny Hendrickx B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Danny Hendrickx B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Danny Hendrickx B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Bouwelven 8, B-2280 Grobbendonk, België

Telefoon (phone): (014) 213042 (014) 213042

Fax (fax): (014) 213058 (014) 213058

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Danny Hendrickx B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Danny Hendrickx B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Danny Hendrickx B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Danny Hendrickx B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Danny Hendrickx B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Danny Hendrickx B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Danny Hendrickx B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Danny Hendrickx B.V.B.A.
Products information Danny Hendrickx B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08652801513
Ondernemingsnummer: 9179870605
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Danny Hendrickx B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Danny Hendrickx B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Danny Hendrickx B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Danny Hendrickx B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Danny Hendrickx B.V.B.A.

14999915. Quartz kristal (pure) mijnbouw | Quartz crystal (pure) mining
28160103. Loodpigmenten: witte lood, loodoxiden, loodsulfaat | Lead pigments: white lead, lead oxides, lead sulfate
34480104. Garages, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Garages, portable: prefabricated metal
35420201. Arbor pressen | Arbor presses
38430116. Orthodontische apparaten | Orthodontic appliances
47890402. Spoorwegreparatie | Railroad car repair
72510000. Schoenreparatie en shoeshine parlors | Shoe repair and shoeshine parlors
79299903. Disc jockey service | Disc jockey service
82210102. Universiteit | University
87120101. Bouwkunde | Architectural engineering

Werken bij Danny Hendrickx B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Danny Hendrickx B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Danny Hendrickx B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Danny Hendrickx B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en onderhoud van woningen Strijken bij klanten

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

Zoek naar antwoorden van Danny Hendrickx B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Danny Hendrickx B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Danny Hendrickx B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Danny Hendrickx B.V.B.A.. Danny Hendrickx B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Danny Hendrickx B.V.B.A.. Leave a respond for Danny Hendrickx B.V.B.A.. Danny Hendrickx B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Danny Hendrickx B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Danny Hendrickx B.V.B.A.
Location of Danny Hendrickx B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Danny Hendrickx B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Danny Hendrickx B.V.B.A. Danny Hendrickx B.V.B.A.: Allco Finishing BVBA | SIDUS | Gipsy N.V. | PASCAL DEROOVER | Raf Van Duyse

Other related companies as Danny Hendrickx B.V.B.A.: Allco Finishing BVBA | SIDUS | Gipsy N.V. | PASCAL DEROOVER | Raf Van Duyse

Danny Hendrickx B.V.B.A. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Danny Hendrickx B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08652801513. Het bedrijf Danny Hendrickx B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Bouwelven 8, B-2280 Grobbendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Danny Hendrickx B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Danny Hendrickx B.V.B.A. is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Danny Hendrickx B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Danny Hendrickx B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Danny Hendrickx B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Danny Hendrickx B.V.B.A. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Danny Hendrickx B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08652801513. The company Danny Hendrickx B.V.B.A. is located at the address: Bouwelven 8, B-2280 Grobbendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Danny Hendrickx B.V.B.A. were not found.
The main activity of Danny Hendrickx B.V.B.A. is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Danny Hendrickx B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Danny Hendrickx B.V.B.A., open positions, location of Danny Hendrickx B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Danny Hendrickx B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Danny Hendrickx B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Danny Hendrickx B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Danny Hendrickx B.V.B.A., employees, financial statistics.