Dam. De Saedeleir N.V.

Particuliere bedrijvencommunicatie • Dam. De Saedeleir N.V.
Private companiesCommunications • Dam. De Saedeleir N.V.

Contactgegevens Dam. De Saedeleir N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dam. De Saedeleir N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dam. De Saedeleir N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hoogveld 90, B-9200 Dendermonde, België

Telefoon (phone): (052) 223288 (052) 223288

Fax (fax): (052) 225208 (052) 225208

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dam. De Saedeleir N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dam. De Saedeleir N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dam. De Saedeleir N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dam. De Saedeleir N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dam. De Saedeleir N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dam. De Saedeleir N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dam. De Saedeleir N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dam. De Saedeleir N.V.
Products information Dam. De Saedeleir N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07528900146
Ondernemingsnummer: 6759582519
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Dam. De Saedeleir N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dam. De Saedeleir N.V.
(Get full report from official database of BE for Dam. De Saedeleir N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dam. De Saedeleir N.V.
Addition kinds of activities for Dam. De Saedeleir N.V.

3432. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
22119902. Zakken en zakken, katoen | Bags and bagging, cotton
27310201. Boekclubs: uitgeverij en drukwerk | Book clubs: publishing and printing
28210401. Koolhydraten kunststoffen | Carbohydrate plastics
36480000. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
54110103. Supermarkten, onafhankelijk | Supermarkets, independent
59329903. Muziekinstrumenten, tweedehands | Musical instruments, secondhand
61110202. Nationale Consumentenbank | National consumer cooperative bank

Werken bij Dam. De Saedeleir N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dam. De Saedeleir N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dam. De Saedeleir N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dam. De Saedeleir N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

    Type: Vervanging brugpensioen

    Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • elektricien (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Diksmuide zoeken wij een elektricien (m/v):

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Gezocht: Enthousiaste en sociale studenten voor in de eventsector (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Dam. De Saedeleir N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Dam. De Saedeleir N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dam. De Saedeleir N.V.. Laat een reactie achter voor Dam. De Saedeleir N.V.. Dam. De Saedeleir N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dam. De Saedeleir N.V.. Leave a respond for Dam. De Saedeleir N.V.. Dam. De Saedeleir N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dam. De Saedeleir N.V. op de google maps. Adres en contacten Dam. De Saedeleir N.V.
Location of Dam. De Saedeleir N.V. on the google maps. Address and contacts of Dam. De Saedeleir N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Dam. De Saedeleir N.V. Dam. De Saedeleir N.V.: ENTREPRISE COULISSE SPRL | AV.MCS SA | Jack's Auto Light BVBA | De Moor Electronics BVBA | AVA/VAN DER AA

Other related companies as Dam. De Saedeleir N.V.: ENTREPRISE COULISSE SPRL | AV.MCS SA | Jack's Auto Light BVBA | De Moor Electronics BVBA | AVA/VAN DER AA

Dam. De Saedeleir N.V. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Dam. De Saedeleir N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07528900146. Het bedrijf Dam. De Saedeleir N.V. bevindt zich op het adres: Hoogveld 90, B-9200 Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 774,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Dam. De Saedeleir N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dam. De Saedeleir N.V. is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dam. De Saedeleir N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dam. De Saedeleir N.V., openstaande posities, locatie van Dam. De Saedeleir N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dam. De Saedeleir N.V. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Dam. De Saedeleir N.V., company assigned to the tax number BE07528900146. The company Dam. De Saedeleir N.V. is located at the address: Hoogveld 90, B-9200 Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 774,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Dam. De Saedeleir N.V. were not found.
The main activity of Dam. De Saedeleir N.V. is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dam. De Saedeleir N.V. is not available. You also can look at reviews of Dam. De Saedeleir N.V., open positions, location of Dam. De Saedeleir N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dam. De Saedeleir N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dam. De Saedeleir N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dam. De Saedeleir N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dam. De Saedeleir N.V., employees, financial statistics.