D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.

Particuliere bedrijvencommunicatie • D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.
Private companiesCommunications • D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.

Contactgegevens D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Achterhoek 6, B-9120 Beveren-Waas, België

Telefoon (phone): (03) 7759533 (03) 7759533

Fax (fax): (03) 7551228 (03) 7551228

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.
Products information D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04772979736
Ondernemingsnummer: 9239746093
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.
Addition kinds of activities for D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.

2851. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
284203. Droogreinigingspreparaten | Drycleaning preparations
481399. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
14790101. Oker mijnbouw | Ocher mining
28999916. Kleurstoffen en tinten, huishoudens | Dyes and tints, household
30899913. Identificatiekaarten, kunststoffen | Identification cards, plastics
34310100. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
34890000. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
59999907. Canvas producten | Canvas products
76999906. Reparatie van kunststoffen | Plastics products repair

Werken bij D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • Purspuiter met rijbewijs C of CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een chauffeur die ook zal werken als purspuiter.

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • Boekhouder AY - regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in de regio Aartselaar zijn we op zoek naar een dynamische boekhouder AY. Je komt in een team van boekhouders waarmee je nauw samenwerk terecht . Daarnaast ondersteun je de Chief Accountant bij verschillende boekhoudkundige taken. De volgende taken worden deel van jouw takenpakket; Je verzorgt de voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages. Je staat in voor de maandelijkse voorbereiding, de controle en het indienen van de Belgische en Luxemburgse BTW-aangiftes en intrastat-aangifte. Je doet de voorbereiding en de aanlevering van info mbt interne en externe audit. Je voert de investering- en structuurenquêtes uit en verzorgt de maandelijkse prijsenquêtes. Je ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken (ondersteuning credit control, indiening Belgische BTW aangiftes, nakijken van boekingen, klassement van dossiers, labeling ... ).

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

    Regio: OREYE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

Zoek naar antwoorden van D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.. D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.. Leave a respond for D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.. D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.
Location of D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.: Dockx GH NV | Decibel Producties | Immobilière Michel Rathé SA | De Brouwer | Brabanthal

Other related companies as D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A.: Dockx GH NV | Decibel Producties | Immobilière Michel Rathé SA | De Brouwer | Brabanthal

D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04772979736. Het bedrijf D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Achterhoek 6, B-9120 Beveren-Waas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A., openstaande posities, locatie van D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04772979736. The company D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. is located at the address: Achterhoek 6, B-9120 Beveren-Waas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. were not found.
The main activity of D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A., open positions, location of D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'Hollander Algemene Onderneming B.V.B.A., employees, financial statistics.