Garage des Palmiers SPRL

Particuliere bedrijvencommunicatie • Garage des Palmiers SPRL
Private companiesCommunications • Garage des Palmiers SPRL

Contactgegevens Garage des Palmiers SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage des Palmiers SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage des Palmiers SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): Palmboomstraat 73,1150, België

Telefoon (phone): 02 734 76 77 02 734 76 77

Fax (fax): 02 735 77 92 02 735 77 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage des Palmiers SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage des Palmiers SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage des Palmiers SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage des Palmiers SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage des Palmiers SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage des Palmiers SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage des Palmiers SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage des Palmiers SPRL
Products information Garage des Palmiers SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04894378662
Ondernemingsnummer: 7860412597
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Garage des Palmiers SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage des Palmiers SPRL
(Get full report from official database of BE for Garage des Palmiers SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage des Palmiers SPRL
Addition kinds of activities for Garage des Palmiers SPRL

384302. Tandheelkundige materialen | Dental materials
14999900. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
31990307. Riemen, leer | Straps, leather
39440703. Kinderwagens, baby (voertuig) | Strollers, baby (vehicle)
39550102. Stencil papier, voor schrijfmachines | Stencil paper, for typewriters
50430301. Videocamera's, apparatuur en benodigdheden | Motion picture cameras, equipment, and supplies
51120201. Wenskaarten | Greeting cards

Werken bij Garage des Palmiers SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage des Palmiers SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage des Palmiers SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage des Palmiers SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • Productiemedewerker allround (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner, een chemisch bedrijf in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker 2 ploegensysteem. je zorgt voor de opstart, opvolging en afwerking van het productieproces je vult verpakkingen af  je laadt en lost bulkwagens  je staat in voor de reiniging van reactoren, installaties en productiezones  je vervoert grondstoffen met de heftruck  je print labels, CMR documenten, werkaanvragen 

  • Transportverantwoordelijke bouwwerven (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert het volledige transportgebeuren van alle lopen werven. Je ontvangt rechtstreeks de transportafroepen van de klant. Daarnaast zoek je voor elke werf de meest gunstige transportregeling en maak je bestelopdrachten op. Je onderhoudt de relaties met de transporteurs. Je lost de dagdagelijkse problemen rond transport op en je controleert achteraf de facturatie.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

Zoek naar antwoorden van Garage des Palmiers SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Garage des Palmiers SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage des Palmiers SPRL. Laat een reactie achter voor Garage des Palmiers SPRL. Garage des Palmiers SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage des Palmiers SPRL. Leave a respond for Garage des Palmiers SPRL. Garage des Palmiers SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage des Palmiers SPRL op de google maps. Adres en contacten Garage des Palmiers SPRL
Location of Garage des Palmiers SPRL on the google maps. Address and contacts of Garage des Palmiers SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage des Palmiers SPRL Garage des Palmiers SPRL: Acfin BVBA | A. VAN LOOVEREN BVBA | Van Neste Optiek BVBA | Energie2030 Genossenschaft mbH | none individual

Other related companies as Garage des Palmiers SPRL: Acfin BVBA | A. VAN LOOVEREN BVBA | Van Neste Optiek BVBA | Energie2030 Genossenschaft mbH | none individual

Garage des Palmiers SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Garage des Palmiers SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04894378662. Het bedrijf Garage des Palmiers SPRL bevindt zich op het adres: Palmboomstraat 73,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Garage des Palmiers SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garage des Palmiers SPRL is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage des Palmiers SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage des Palmiers SPRL, openstaande posities, locatie van Garage des Palmiers SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Garage des Palmiers SPRL is a company, that was registered 2006 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Garage des Palmiers SPRL, company assigned to the tax number BE04894378662. The company Garage des Palmiers SPRL is located at the address: Palmboomstraat 73,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Garage des Palmiers SPRL were not found.
The main activity of Garage des Palmiers SPRL is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage des Palmiers SPRL is not available. You also can look at reviews of Garage des Palmiers SPRL, open positions, location of Garage des Palmiers SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage des Palmiers SPRL, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage des Palmiers SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage des Palmiers SPRL, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage des Palmiers SPRL, employees, financial statistics.