CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.
Private companiesMotion Pictures • CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.

Contactgegevens CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Walenstraat 73, B-3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): (011) 260260 (011) 260260

Fax (fax): (011) 260213 (011) 260213

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CWA - Cable & Wire Assemblies N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CWA - Cable & Wire Assemblies N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CWA - Cable & Wire Assemblies N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CWA - Cable & Wire Assemblies N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.
Products information CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04853179931
Ondernemingsnummer: 9183715820
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.
(Get full report from official database of BE for CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.
Addition kinds of activities for CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.

10949901. Carnotiet mijnbouw | Carnotite mining
20649908. Granola en Muesli, bars en clusters | Granola and muesli, bars and clusters
20660000. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
32219901. Flessen voor verpakking, bottelen en inblikken: glas | Bottles for packing, bottling, and canning: glass
35480101. Arc lasers, transformator-gelijkrichter | Arc welders, transformer-rectifier
35560104. Homogeniserende machines: zuivel, fruit, groente | Homogenizing machinery: dairy, fruit, vegetable
45810201. Vliegtuig schoonmaak en janitorial service | Aircraft cleaning and janitorial service
56519900. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
80639901. Geestelijk ziekenhuis, met uitzondering van de mentaal retarded | Mental hospital, except for the mentally retarded

Werken bij CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Tielt-Pittem-Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. in sociale netwerken
Look for responds of CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.. Laat een reactie achter voor CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.. CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.. Leave a respond for CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.. CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. op de google maps. Adres en contacten CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.
Location of CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. on the google maps. Address and contacts of CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.: Royal Nord BVBA | Dicalite Europe NV | 6bears Magazine | STEVENSOFT SPRL | Hollevoet N.V.

Other related companies as CWA - Cable & Wire Assemblies N.V.: Royal Nord BVBA | Dicalite Europe NV | 6bears Magazine | STEVENSOFT SPRL | Hollevoet N.V.

CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is CWA - Cable & Wire Assemblies N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04853179931. Het bedrijf CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. bevindt zich op het adres: Walenstraat 73, B-3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 818,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CWA - Cable & Wire Assemblies N.V., openstaande posities, locatie van CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is CWA - Cable & Wire Assemblies N.V., company assigned to the tax number BE04853179931. The company CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. is located at the address: Walenstraat 73, B-3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 818,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. were not found.
The main activity of CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. is not available. You also can look at reviews of CWA - Cable & Wire Assemblies N.V., open positions, location of CWA - Cable & Wire Assemblies N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CWA - Cable & Wire Assemblies N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CWA - Cable & Wire Assemblies N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CWA - Cable & Wire Assemblies N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CWA - Cable & Wire Assemblies N.V., employees, financial statistics.