Cuylaerts B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Cuylaerts B.V.B.A.
Private companiesPersonal Services • Cuylaerts B.V.B.A.

Contactgegevens Cuylaerts B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cuylaerts B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cuylaerts B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Balsakker 54, B-2275 Lille, België

Telefoon (phone): (014) 881712 (014) 881712

Fax (fax): (014) 881742 (014) 881742

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cuylaerts B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cuylaerts B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cuylaerts B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cuylaerts B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cuylaerts B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cuylaerts B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cuylaerts B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cuylaerts B.V.B.A.
Products information Cuylaerts B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09754730224
Ondernemingsnummer: 1505920410
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Cuylaerts B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cuylaerts B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Cuylaerts B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cuylaerts B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Cuylaerts B.V.B.A.

734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
20870208. Siroop, drink | Syrups, drink
27910000. zetwerk | Typesetting
32970101. Baksteen, bauxiet | Brick, bauxite
33669905. Gietstukken (behalve sterven), nec, koper en koper-basislegering | Castings (except die), nec, copper and copper-base alloy
35320404. Feeders, erts en aggregaat | Feeders, ore and aggregate
37280304. Remmen, vliegtuigen | Brakes, aircraft
80110110. neurochirurg | Neurosurgeon
94319902. Categorische gezondheidsprogramma's administratie, overheid | Categorical health program administration, government

Werken bij Cuylaerts B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cuylaerts B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cuylaerts B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cuylaerts B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

  • Machineoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

  • Thuishulp (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • Bakker (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Wouters Brood & Patisserie

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de productie van brood.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

Zoek naar antwoorden van Cuylaerts B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Cuylaerts B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cuylaerts B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Cuylaerts B.V.B.A.. Cuylaerts B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cuylaerts B.V.B.A.. Leave a respond for Cuylaerts B.V.B.A.. Cuylaerts B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cuylaerts B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Cuylaerts B.V.B.A.
Location of Cuylaerts B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Cuylaerts B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Cuylaerts B.V.B.A. Cuylaerts B.V.B.A.: Remacle Florence | Soliner SPRL | Ateliers J-M Mars SA | Binnenvaartbureau BVBA | UNI-FORWARDING NV

Other related companies as Cuylaerts B.V.B.A.: Remacle Florence | Soliner SPRL | Ateliers J-M Mars SA | Binnenvaartbureau BVBA | UNI-FORWARDING NV

Cuylaerts B.V.B.A. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Cuylaerts B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09754730224. Het bedrijf Cuylaerts B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Balsakker 54, B-2275 Lille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Cuylaerts B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cuylaerts B.V.B.A. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cuylaerts B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cuylaerts B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Cuylaerts B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cuylaerts B.V.B.A. is a company, that was registered 1986 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Cuylaerts B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09754730224. The company Cuylaerts B.V.B.A. is located at the address: Balsakker 54, B-2275 Lille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Cuylaerts B.V.B.A. were not found.
The main activity of Cuylaerts B.V.B.A. is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cuylaerts B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Cuylaerts B.V.B.A., open positions, location of Cuylaerts B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cuylaerts B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cuylaerts B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cuylaerts B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cuylaerts B.V.B.A., employees, financial statistics.