Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.

Contactgegevens Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kortrijkstraat 99, B-8700 Tielt, België

Telefoon (phone): (051) 400020 (051) 400020

Fax (fax): (051) 406218 (051) 406218

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Créations Jacques d'Orly B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Créations Jacques d'Orly B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Créations Jacques d'Orly B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Créations Jacques d'Orly B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.
Products information Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06496734619
Ondernemingsnummer: 6432739257
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.

1521. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
361202. Lamp ballasts | Lamp ballasts
509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
12410201. Overbelasting verwijderen, antraciet mijnbouw | Overburden removal, anthracite mining
38250226. Halfgeleider testapparatuur | Semiconductor test equipment

Werken bij Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Gravenwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

  • Barman (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: L' APERO

    Type: Vaste Job

    Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.. Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.. Leave a respond for Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.. Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.
Location of Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.: ARDATIS NV | Branta | Nitsuko | Abeco-Pool Care SA | Albo alu-werken B.V.B.A.

Other related companies as Créations Jacques d'Orly B.V.B.A.: ARDATIS NV | Branta | Nitsuko | Abeco-Pool Care SA | Albo alu-werken B.V.B.A.

Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Créations Jacques d'Orly B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06496734619. Het bedrijf Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Kortrijkstraat 99, B-8700 Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Créations Jacques d'Orly B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Créations Jacques d'Orly B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06496734619. The company Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. is located at the address: Kortrijkstraat 99, B-8700 Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. were not found.
The main activity of Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Créations Jacques d'Orly B.V.B.A., open positions, location of Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Créations Jacques d'Orly B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Créations Jacques d'Orly B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Créations Jacques d'Orly B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Créations Jacques d'Orly B.V.B.A., employees, financial statistics.