GARAGE DE LA VIERRE SPRL

Contactgegevens GARAGE DE LA VIERRE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DE LA VIERRE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DE LA VIERRE SPRL

Regio (region): Neufchâteau, België

Adres (address): Avenue de la Gare 37,6840, België

Telefoon (phone): 061 27 74 44 061 27 74 44

Fax (fax): 061 27 14 84 061 27 14 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DE LA VIERRE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DE LA VIERRE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DE LA VIERRE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DE LA VIERRE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DE LA VIERRE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DE LA VIERRE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DE LA VIERRE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DE LA VIERRE SPRL
Products information GARAGE DE LA VIERRE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07567077636
Ondernemingsnummer: 3373321533
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GARAGE DE LA VIERRE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DE LA VIERRE SPRL
(Get full report from official database of BE for GARAGE DE LA VIERRE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DE LA VIERRE SPRL
Addition kinds of activities for GARAGE DE LA VIERRE SPRL

282200. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
25150202. Doosveren, samengesteld | Box springs, assembled
32910201. Bort, verpletteren | Bort, crushing
36340114. Popcorn poppers, elektrisch: huishouden | Popcorn poppers, electric: household
37249915. Turbines, vliegtuig type | Turbines, aircraft type
79991109. Gymnastiek instructie, niet-lidmaatschap | Gymnastic instruction, non-membership

Werken bij GARAGE DE LA VIERRE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DE LA VIERRE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DE LA VIERRE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DE LA VIERRE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • TIG Lasser te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een metaalbewerker uit Temse, de referentie op vlak van plaatwerk en met een zeer uitgebreid machinepark, zijn wij op zoek naar TIG-Lassers! Als TIG Lasser ben jij voornamelijk werkzaam met inox, en dit voor eerlijk en kwaliteitsvol maatwerk te kunnen leveren aan de klanten.

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

  • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

  • Medewerker zouterij vleesfabriek - Optie vast - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector ben ik op zoek naar een medewerker met ervaring in de zouterijafdeling.  Dit bedrijf is gevestigd in rand van Gent. Je wordt tewerkgesteld in een vaste vroege ploeg, deze loopt van 6u tot 14u15. In drukke periodes wordt er flexibiliteit naar een wisselend 2-ploegensysteem verwacht. Je verdient iets meer dan 13€/u, alsook maaltijdcheques. In ploegen komt hier ook een ploegenpremie bij. Ervaring in de voeding is zeker een must. Bedrijfsprofiel: Een middelgroot bedrijf met lange termijn opties! Familiale werksfeer waar u perfect zal aarden

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DE LA VIERRE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DE LA VIERRE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DE LA VIERRE SPRL. Laat een reactie achter voor GARAGE DE LA VIERRE SPRL. GARAGE DE LA VIERRE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DE LA VIERRE SPRL. Leave a respond for GARAGE DE LA VIERRE SPRL. GARAGE DE LA VIERRE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DE LA VIERRE SPRL op de google maps. Adres en contacten GARAGE DE LA VIERRE SPRL
Location of GARAGE DE LA VIERRE SPRL on the google maps. Address and contacts of GARAGE DE LA VIERRE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DE LA VIERRE SPRL GARAGE DE LA VIERRE SPRL: RAYEE D | Leschaco | Lemmens J & Zn BVBA | Algroen B.V.B.A. | v.z.w. Scouting Lier

Other related companies as GARAGE DE LA VIERRE SPRL: RAYEE D | Leschaco | Lemmens J & Zn BVBA | Algroen B.V.B.A. | v.z.w. Scouting Lier

GARAGE DE LA VIERRE SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Neufchâteau, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DE LA VIERRE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07567077636. Het bedrijf GARAGE DE LA VIERRE SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de la Gare 37,6840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GARAGE DE LA VIERRE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE DE LA VIERRE SPRL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DE LA VIERRE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DE LA VIERRE SPRL, openstaande posities, locatie van GARAGE DE LA VIERRE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE DE LA VIERRE SPRL is a company, that was registered 2013 in Neufchâteau region, Belgium. Full name of company is GARAGE DE LA VIERRE SPRL, company assigned to the tax number BE07567077636. The company GARAGE DE LA VIERRE SPRL is located at the address: Avenue de la Gare 37,6840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GARAGE DE LA VIERRE SPRL were not found.
The main activity of GARAGE DE LA VIERRE SPRL is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DE LA VIERRE SPRL is not available. You also can look at reviews of GARAGE DE LA VIERRE SPRL, open positions, location of GARAGE DE LA VIERRE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DE LA VIERRE SPRL, Neufchâteau: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DE LA VIERRE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DE LA VIERRE SPRL, Neufchâteau: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DE LA VIERRE SPRL, employees, financial statistics.