Creal N.V.

Contactgegevens Creal N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Creal N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Creal N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Edward Anseelestraat 15, B-3920 Lommel, België

Telefoon (phone): (011) 552068 (011) 552068

Fax (fax): (011) 553691 (011) 553691

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Creal N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Creal N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Creal N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Creal N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Creal N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Creal N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Creal N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Creal N.V.
Products information Creal N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09952484130
Ondernemingsnummer: 2354064941
Hoofdstad (capital): 590,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Creal N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Creal N.V.
(Get full report from official database of BE for Creal N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Creal N.V.
Addition kinds of activities for Creal N.V.

20630200. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
22959903. Schaduwdoek, bekleed of geïmpregneerd | Shade cloth, coated or impregnated
23899905. Garters | Garters
28690311. Oxaalzuur en metaalzouten | Oxalic acid and metallic salts
28939905. Scherm proces inkt | Screen process ink
28999918. Brandvertragende chemicaliën | Fire retardant chemicals
33989904. Shot peening (behandeling van staal om vermoeidheid te verminderen) | Shot peening (treating steel to reduce fatigue)
76929900. Lassen reparatie, nec | Welding repair, nec
76991800. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services

Werken bij Creal N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Creal N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Creal N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Creal N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

  • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van Creal N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Creal N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Creal N.V.. Laat een reactie achter voor Creal N.V.. Creal N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Creal N.V.. Leave a respond for Creal N.V.. Creal N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Creal N.V. op de google maps. Adres en contacten Creal N.V.
Location of Creal N.V. on the google maps. Address and contacts of Creal N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Creal N.V. Creal N.V.: Air Ambiance SA | Berenguier J | Marketing Services SCRL | Marbor NV | TILCON NV

Other related companies as Creal N.V.: Air Ambiance SA | Berenguier J | Marketing Services SCRL | Marbor NV | TILCON NV

Creal N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Creal N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09952484130. Het bedrijf Creal N.V. bevindt zich op het adres: Edward Anseelestraat 15, B-3920 Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 590,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 486,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Creal N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Creal N.V. is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Creal N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Creal N.V., openstaande posities, locatie van Creal N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Creal N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Creal N.V., company assigned to the tax number BE09952484130. The company Creal N.V. is located at the address: Edward Anseelestraat 15, B-3920 Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 590,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 486,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Creal N.V. were not found.
The main activity of Creal N.V. is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Creal N.V. is not available. You also can look at reviews of Creal N.V., open positions, location of Creal N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Creal N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Creal N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Creal N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Creal N.V., employees, financial statistics.