Coupétrans N.V.

Contactgegevens Coupétrans N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coupétrans N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coupétrans N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Vaart 2, B-2310 Rijkevorsel, België

Telefoon (phone): (03) 3124812 (03) 3124812

Fax (fax): (03) 3116783 (03) 3116783

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coupétrans N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coupétrans N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coupétrans N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coupétrans N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coupétrans N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coupétrans N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coupétrans N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coupétrans N.V.
Products information Coupétrans N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05484344482
Ondernemingsnummer: 9790710449
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Coupétrans N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coupétrans N.V.
(Get full report from official database of BE for Coupétrans N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coupétrans N.V.
Addition kinds of activities for Coupétrans N.V.

2045. Bereide bloemmengsels en deegjes | Prepared flour mixes and doughs
2075. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
3795. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
311100. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
357800. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
25150303. Studio banken | Studio couches
28190903. Calciumverbindingen en zouten, anorganisch, nec | Calcium compounds and salts, inorganic, nec
30899911. Handschoenen of mittens, kunststof | Gloves or mittens, plastics
32699903. Verwarmingselementen, aardewerk | Heater parts, pottery
50850502. Gears | Gears

Werken bij Coupétrans N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coupétrans N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coupétrans N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coupétrans N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

  • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud?en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

Zoek naar antwoorden van Coupétrans N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Coupétrans N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coupétrans N.V.. Laat een reactie achter voor Coupétrans N.V.. Coupétrans N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coupétrans N.V.. Leave a respond for Coupétrans N.V.. Coupétrans N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coupétrans N.V. op de google maps. Adres en contacten Coupétrans N.V.
Location of Coupétrans N.V. on the google maps. Address and contacts of Coupétrans N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Coupétrans N.V. Coupétrans N.V.: Verhaert & Co NV | Grumiaux J | MATRIJZEN BOUW DENOO NV | Théâtre Royal des Galeries | Huurdersbond Huurders Helpen Huurders VZW

Other related companies as Coupétrans N.V.: Verhaert & Co NV | Grumiaux J | MATRIJZEN BOUW DENOO NV | Théâtre Royal des Galeries | Huurdersbond Huurders Helpen Huurders VZW

Coupétrans N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Coupétrans N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484344482. Het bedrijf Coupétrans N.V. bevindt zich op het adres: Vaart 2, B-2310 Rijkevorsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 208,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Coupétrans N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coupétrans N.V. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coupétrans N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coupétrans N.V., openstaande posities, locatie van Coupétrans N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Coupétrans N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Coupétrans N.V., company assigned to the tax number BE05484344482. The company Coupétrans N.V. is located at the address: Vaart 2, B-2310 Rijkevorsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 208,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Coupétrans N.V. were not found.
The main activity of Coupétrans N.V. is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Coupétrans N.V. is not available. You also can look at reviews of Coupétrans N.V., open positions, location of Coupétrans N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coupétrans N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coupétrans N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coupétrans N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coupétrans N.V., employees, financial statistics.