Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.

Contactgegevens Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Baniers 2, B-7780 Comines, België

Telefoon (phone): (056) 554040 (056) 554040

Fax (fax): (056) 554060 (056) 554060

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Construction Metallique Mahieu S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Construction Metallique Mahieu S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Construction Metallique Mahieu S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Construction Metallique Mahieu S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.
Products information Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE05484344482
Ondernemingsnummer: 9790710449
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.

204800. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
571202. Aangepaste meubels en kasten | Customized furniture and cabinets
08310201. Gumiddestillatie (in bos, boerderij) | Gum distillation (in forest, farm)
14110204. Graniet, afmeting-steengroeven | Granite, dimension-quarrying
14799908. Lepidoliet mijnbouw | Lepidolite mining
32750201. Akoestisch gips, gips | Acoustical plaster, gypsum
34419900. Vervaardigd constructiemetaal, nec | Fabricated structural metal, nec
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
40119901. Elektrische spoorwegen | Electric railroads
79991304. Loterij operatie | Lottery operation

Werken bij Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een organisatie regio Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller.  Je zal de functie van credit controller A-Z op jouw nemen:  Banken inboeken Rappels sturen Mails mbt openstaande facturen beantwoorden/doorsturen naar de betreffende afdeling/opvolgen Dossiers advocaten voorbereiden Administratieve taken Boekhoudsysteem: Autoline  Stuur bij interesse je cv, alsook een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. 

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Zoek naar antwoorden van Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.. Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.. Leave a respond for Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.. Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.
Location of Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.: Matedex SA | Ruts BVBA | Reigel NV | ISTA S.A.-N.V. | Vens & Thiers Machines N.V.

Other related companies as Construction Metallique Mahieu S.P.R.L.: Matedex SA | Ruts BVBA | Reigel NV | ISTA S.A.-N.V. | Vens & Thiers Machines N.V.

Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Construction Metallique Mahieu S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484344482. Het bedrijf Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Baniers 2, B-7780 Comines. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 208,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Construction Metallique Mahieu S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Construction Metallique Mahieu S.P.R.L., company assigned to the tax number BE05484344482. The company Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. is located at the address: Rue Baniers 2, B-7780 Comines. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 208,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. were not found.
The main activity of Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Construction Metallique Mahieu S.P.R.L., open positions, location of Construction Metallique Mahieu S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Construction Metallique Mahieu S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Construction Metallique Mahieu S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Construction Metallique Mahieu S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Construction Metallique Mahieu S.P.R.L., employees, financial statistics.