Compusoft N.V.

Contactgegevens Compusoft N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Compusoft N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Compusoft N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Nieuwstraat 86, B-3590 Diepenbeek, België

Telefoon (phone): (011) 350450 (011) 350450

Fax (fax): (011) 350459 (011) 350459

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Compusoft N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Compusoft N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Compusoft N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Compusoft N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Compusoft N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Compusoft N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Compusoft N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Compusoft N.V.
Products information Compusoft N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06429168701
Ondernemingsnummer: 2842956542
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Compusoft N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Compusoft N.V.
(Get full report from official database of BE for Compusoft N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Compusoft N.V.
Addition kinds of activities for Compusoft N.V.

0761. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
513799. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
34979903. Folie, gelamineerd op papier of andere materialen | Foil, laminated to paper or other materials
54519901. Boter | Butter
72310103. Gezichtssalons | Facial salons

Werken bij Compusoft N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Compusoft N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Compusoft N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Compusoft N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Nespresso Coffee Advisor te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

Zoek naar antwoorden van Compusoft N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Compusoft N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Compusoft N.V.. Laat een reactie achter voor Compusoft N.V.. Compusoft N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Compusoft N.V.. Leave a respond for Compusoft N.V.. Compusoft N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Compusoft N.V. op de google maps. Adres en contacten Compusoft N.V.
Location of Compusoft N.V. on the google maps. Address and contacts of Compusoft N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Compusoft N.V. Compusoft N.V.: De Decker Karweiwerken | Elektro Wilfried Hick SPRL | D + A Consult NV | DB Videoproductions | Pluhmans Pierre Imprimerie S.P.R.L.

Other related companies as Compusoft N.V.: De Decker Karweiwerken | Elektro Wilfried Hick SPRL | D + A Consult NV | DB Videoproductions | Pluhmans Pierre Imprimerie S.P.R.L.

Compusoft N.V. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Compusoft N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06429168701. Het bedrijf Compusoft N.V. bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 86, B-3590 Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 136,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Compusoft N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Compusoft N.V. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Compusoft N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Compusoft N.V., openstaande posities, locatie van Compusoft N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Compusoft N.V. is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Compusoft N.V., company assigned to the tax number BE06429168701. The company Compusoft N.V. is located at the address: Nieuwstraat 86, B-3590 Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 136,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Compusoft N.V. were not found.
The main activity of Compusoft N.V. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Compusoft N.V. is not available. You also can look at reviews of Compusoft N.V., open positions, location of Compusoft N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Compusoft N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Compusoft N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Compusoft N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Compusoft N.V., employees, financial statistics.