Compufit B.V.B.A.

Contactgegevens Compufit B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Compufit B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Compufit B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Stuiverstraat 354, B-8400 Oostende, België

Telefoon (phone): (059) 270570 (059) 270570

Fax (fax): (059) 270571 (059) 270571

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Compufit B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Compufit B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Compufit B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Compufit B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Compufit B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Compufit B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Compufit B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Compufit B.V.B.A.
Products information Compufit B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09395477294
Ondernemingsnummer: 6565124511
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 319,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Compufit B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Compufit B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Compufit B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Compufit B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Compufit B.V.B.A.

154299. Nonresidential constructie, nec, nec | Nonresidential construction, nec, nec
30699913. Pontoons, rubber | Pontoons, rubber
35560204. Deegmengmachines | Dough mixing machinery
35999902. Ketelbuisreinigers | Boiler tube cleaners
44499903. Rivier vervoer, behalve op de st. | River transportation, except on the st. lawrence seaway
51420203. Vlees, bevroren: verpakt | Meat, frozen: packaged
57319907. Radios, tweerichtings, burgersband, weer, kortgolf, enz. | Radios, two-way, citizens band, weather, short-wave, etc.
79970300. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs

Werken bij Compufit B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Compufit B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Compufit B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Compufit B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • heftruckbestuurder met operatorstaken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een firma te Beerse een heftruckbestuurder. Je gaat 90 % van de tijd op je heftruck spenderen ( Linde 4 ton) en 10% tijd operatorswerk of magazijnwerk.

  • carrossier (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • Poetshulp Ramsel V/M (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Poetshulp Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

Zoek naar antwoorden van Compufit B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Compufit B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Compufit B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Compufit B.V.B.A.. Compufit B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Compufit B.V.B.A.. Leave a respond for Compufit B.V.B.A.. Compufit B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Compufit B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Compufit B.V.B.A.
Location of Compufit B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Compufit B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Compufit B.V.B.A. Compufit B.V.B.A.: Waaskrediet NV | Shark | Sauna Green | Shop'n Go Delhaize BVBA | Hermans Verzekeringskantoor NV

Other related companies as Compufit B.V.B.A.: Waaskrediet NV | Shark | Sauna Green | Shop'n Go Delhaize BVBA | Hermans Verzekeringskantoor NV

Compufit B.V.B.A. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Compufit B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09395477294. Het bedrijf Compufit B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Stuiverstraat 354, B-8400 Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 319,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Compufit B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Compufit B.V.B.A. is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Compufit B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Compufit B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Compufit B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Compufit B.V.B.A. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Compufit B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09395477294. The company Compufit B.V.B.A. is located at the address: Stuiverstraat 354, B-8400 Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 319,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Compufit B.V.B.A. were not found.
The main activity of Compufit B.V.B.A. is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Compufit B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Compufit B.V.B.A., open positions, location of Compufit B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Compufit B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Compufit B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Compufit B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Compufit B.V.B.A., employees, financial statistics.