Eshio N.V.

Contactgegevens Eshio N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eshio N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eshio N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Venetielaan 47, B-8530 Harelbeke, België

Telefoon (phone): (056) 220949 (056) 220949

Fax (fax): (056) 259897 (056) 259897

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eshio N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eshio N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eshio N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eshio N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eshio N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eshio N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eshio N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eshio N.V.
Products information Eshio N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03521636962
Ondernemingsnummer: 4072875976
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Eshio N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eshio N.V.
(Get full report from official database of BE for Eshio N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eshio N.V.
Addition kinds of activities for Eshio N.V.

311105. Garment leather | Garment leather
23990303. wimpels | Pennants
38430103. Broaches, tandheelkunde | Broaches, dental
50650202. Elektronische buizen: ontvangen en verzenden of industriële | Electronic tubes: receiving and transmitting, or industrial
65149901. Woongebouw, vier of minder eenheden: werking | Residential building, four or fewer units: operation
72130204. Uniforme levering | Uniform supply

Werken bij Eshio N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eshio N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eshio N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eshio N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DC ICARUS

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van Eshio N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Eshio N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eshio N.V.. Laat een reactie achter voor Eshio N.V.. Eshio N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eshio N.V.. Leave a respond for Eshio N.V.. Eshio N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eshio N.V. op de google maps. Adres en contacten Eshio N.V.
Location of Eshio N.V. on the google maps. Address and contacts of Eshio N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Eshio N.V. Eshio N.V.: Bery SA | DE SMET EMMANUEL | Technomedia SA | Betonvloeren Luro | Hoflijk Trucks NV

Other related companies as Eshio N.V.: Bery SA | DE SMET EMMANUEL | Technomedia SA | Betonvloeren Luro | Hoflijk Trucks NV

Eshio N.V. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Eshio N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03521636962. Het bedrijf Eshio N.V. bevindt zich op het adres: Venetielaan 47, B-8530 Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Eshio N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eshio N.V. is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eshio N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eshio N.V., openstaande posities, locatie van Eshio N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eshio N.V. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Eshio N.V., company assigned to the tax number BE03521636962. The company Eshio N.V. is located at the address: Venetielaan 47, B-8530 Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Eshio N.V. were not found.
The main activity of Eshio N.V. is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Eshio N.V. is not available. You also can look at reviews of Eshio N.V., open positions, location of Eshio N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eshio N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eshio N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eshio N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eshio N.V., employees, financial statistics.