Deko-Marty Belgium N.V.

Contactgegevens Deko-Marty Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deko-Marty Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deko-Marty Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hogenakkerhoekstraat 2, B-9150 Kruibeke, België

Telefoon (phone): (03) 2528316 (03) 2528316

Fax (fax): (03) 2531910 (03) 2531910

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deko-Marty Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deko-Marty Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deko-Marty Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deko-Marty Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deko-Marty Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deko-Marty Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deko-Marty Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deko-Marty Belgium N.V.
Products information Deko-Marty Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05484344482
Ondernemingsnummer: 9790710449
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Deko-Marty Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deko-Marty Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Deko-Marty Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deko-Marty Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Deko-Marty Belgium N.V.

598499. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
655399. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars, nec | Cemetery subdividers and developers, nec
17420103. Mantelwerk | Mantel work
24119906. Wheelstock, gekapt | Wheelstock, hewn
26720107. Zeep geïmpregneerde papieren en papier wasdoeken | Soap impregnated papers and paper washcloths
27310103. Pamfletten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Pamphlets: publishing only, not printed on site
34239928. Sleutels, handgereedschap | Wrenches, hand tools
36610106. Schakelapparatuur, telefoon | Switching equipment, telephone
50510205. Betonversterkende staven | Concrete reinforcing bars
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats

Werken bij Deko-Marty Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deko-Marty Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deko-Marty Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deko-Marty Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • Productie Verantwoordelijke (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een Productieleider.  Je bent verantwoordelijk voor de productie.  Je zal instaan voor het opstellen van de productieplanning. Je zal instaan voor het optimaliseren van de werkposten. 

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

Zoek naar antwoorden van Deko-Marty Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Deko-Marty Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deko-Marty Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Deko-Marty Belgium N.V.. Deko-Marty Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deko-Marty Belgium N.V.. Leave a respond for Deko-Marty Belgium N.V.. Deko-Marty Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deko-Marty Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Deko-Marty Belgium N.V.
Location of Deko-Marty Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Deko-Marty Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Deko-Marty Belgium N.V. Deko-Marty Belgium N.V.: Comit NV | Quartier NV | Traiteur Hutse Actual Concept | Oracle Belgium N.V. | KBC

Other related companies as Deko-Marty Belgium N.V.: Comit NV | Quartier NV | Traiteur Hutse Actual Concept | Oracle Belgium N.V. | KBC

Deko-Marty Belgium N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Deko-Marty Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484344482. Het bedrijf Deko-Marty Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Hogenakkerhoekstraat 2, B-9150 Kruibeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 208,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Deko-Marty Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deko-Marty Belgium N.V. is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deko-Marty Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deko-Marty Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Deko-Marty Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Deko-Marty Belgium N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Deko-Marty Belgium N.V., company assigned to the tax number BE05484344482. The company Deko-Marty Belgium N.V. is located at the address: Hogenakkerhoekstraat 2, B-9150 Kruibeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 208,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Deko-Marty Belgium N.V. were not found.
The main activity of Deko-Marty Belgium N.V. is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Deko-Marty Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Deko-Marty Belgium N.V., open positions, location of Deko-Marty Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deko-Marty Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deko-Marty Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deko-Marty Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deko-Marty Belgium N.V., employees, financial statistics.