Conite N.V.

Contactgegevens Conite N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Conite N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Conite N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industriepark-West 40, B-9100 Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): (03) 7601470 (03) 7601470

Fax (fax): (03) 7777120 (03) 7777120

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Conite N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Conite N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Conite N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Conite N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Conite N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Conite N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Conite N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Conite N.V.
Products information Conite N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03181610107
Ondernemingsnummer: 6714538574
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Conite N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Conite N.V.
(Get full report from official database of BE for Conite N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Conite N.V.
Addition kinds of activities for Conite N.V.

267902. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
515399. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
28359907. In vitro diagnostiek | In vitro diagnostics
30890107. Organisatoren voor kasten, laden, etc.: kunststoffen | Organizers for closets, drawers, etc.: plastics
34920101. Regelventielen, vliegtuigen: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, aircraft: hydraulic and pneumatic
35999907. Ventilator smeden | Fan forges
39650302. Bevestigingsmiddelen, handschoen | Fasteners, glove
50990601. Muziekinstrumenten onderdelen en accessoires | Musical instruments parts and accessories
79991121. Surf instructie | Surfing instruction
89990302. Auteur | Author

Werken bij Conite N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Conite N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Conite N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Conite N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PROPIO

    Type: Dienstenchequebaan

    U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

  • HUISHOUDHULP REGIO VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste en ervaren huishoudhulp. Ben jij een positief ingestelde, klantvriendelijke, stipte en discrete persoon, die bovenal heel graag en netjes poetst en beschik je over eigen vervoer? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Ervaring is een pluspunt maar geen must!

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Autofans gezocht! (STUDENT) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Studentenjob

    Ben jij een autofan? Prijs je graag wagens aan? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature zeker iets voor jou! Voor een nieuwe actie omtrent de volkswagen T-Roc is onze klant op zoek naar gemotiveerde studenten die potentiële klanten wil contacteren om een testrit te boeken. Ontwikkel je communicatieve en commerciële vaardigheden door mee te werken aan dit project!

  • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

    Type: Vaste Job

    De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van Conite N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Conite N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Conite N.V.. Laat een reactie achter voor Conite N.V.. Conite N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Conite N.V.. Leave a respond for Conite N.V.. Conite N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Conite N.V. op de google maps. Adres en contacten Conite N.V.
Location of Conite N.V. on the google maps. Address and contacts of Conite N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Conite N.V. Conite N.V.: DEWILDE MOTOR | Frits Reizen | J & V Sneltransport BVBA | TUINCENTER MICHIELS BVBA | Galva Belgium NV

Other related companies as Conite N.V.: DEWILDE MOTOR | Frits Reizen | J & V Sneltransport BVBA | TUINCENTER MICHIELS BVBA | Galva Belgium NV

Conite N.V. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Conite N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181610107. Het bedrijf Conite N.V. bevindt zich op het adres: Industriepark-West 40, B-9100 Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Conite N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Conite N.V. is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Conite N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Conite N.V., openstaande posities, locatie van Conite N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Conite N.V. is a company, that was registered 2015 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Conite N.V., company assigned to the tax number BE03181610107. The company Conite N.V. is located at the address: Industriepark-West 40, B-9100 Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Conite N.V. were not found.
The main activity of Conite N.V. is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Conite N.V. is not available. You also can look at reviews of Conite N.V., open positions, location of Conite N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Conite N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Conite N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Conite N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Conite N.V., employees, financial statistics.