ETS FERNAND NERI SA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ETS FERNAND NERI SA
Private companiesMiscellaneous Retail • ETS FERNAND NERI SA

Contactgegevens ETS FERNAND NERI SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS FERNAND NERI SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS FERNAND NERI SA

Regio (region): Fléron, België

Adres (address): Rue Bureau 69,4620, België

Telefoon (phone): 04 355 88 60; 04 355 88 62; 04 358 92 60 04 355 88 60; 04 355 88 62; 04 358 92 60

Fax (fax): 04 355 88 79 04 355 88 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS FERNAND NERI SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS FERNAND NERI SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS FERNAND NERI SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS FERNAND NERI SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS FERNAND NERI SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS FERNAND NERI SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS FERNAND NERI SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS FERNAND NERI SA
Products information ETS FERNAND NERI SA

BTW identificatienummer (tax): BE08080963134
Ondernemingsnummer: 1627319335
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ETS FERNAND NERI SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS FERNAND NERI SA
(Get full report from official database of BE for ETS FERNAND NERI SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS FERNAND NERI SA
Addition kinds of activities for ETS FERNAND NERI SA

738100. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
22210601. Automotive stoffen, kunstmatige vezels | Automotive fabrics, manmade fiber
24991201. Lagers, hout | Bearings, wood
25110109. Kasten, huishouden: hout | Wardrobes, household: wood
34499903. Aangepaste rol gevormde producten | Custom roll formed products
42139903. Contracttransporteurs | Contract haulers
48419905. Satelliet master antenne systemen diensten (smatv) | Satellite master antenna systems services (smatv)
72180202. Vlam- en hittebestendige kledingvoorziening | Flame and heat resistant clothing supply

Werken bij ETS FERNAND NERI SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS FERNAND NERI SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS FERNAND NERI SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS FERNAND NERI SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Veurne 12 uren per week (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Veurne Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op verschillende dagen aanwezig is in het huishouden. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: NUMBER4

    Type: Vaste Job

    Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van ETS FERNAND NERI SA in sociale netwerken
Look for responds of ETS FERNAND NERI SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS FERNAND NERI SA. Laat een reactie achter voor ETS FERNAND NERI SA. ETS FERNAND NERI SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS FERNAND NERI SA. Leave a respond for ETS FERNAND NERI SA. ETS FERNAND NERI SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS FERNAND NERI SA op de google maps. Adres en contacten ETS FERNAND NERI SA
Location of ETS FERNAND NERI SA on the google maps. Address and contacts of ETS FERNAND NERI SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS FERNAND NERI SA ETS FERNAND NERI SA: Van Gucht Erik bvba BVBA | MONTACENTRE SA | Mathé J | NetUSE | Ringoot F

Other related companies as ETS FERNAND NERI SA: Van Gucht Erik bvba BVBA | MONTACENTRE SA | Mathé J | NetUSE | Ringoot F

ETS FERNAND NERI SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Fléron, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS FERNAND NERI SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080963134. Het bedrijf ETS FERNAND NERI SA bevindt zich op het adres: Rue Bureau 69,4620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ETS FERNAND NERI SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS FERNAND NERI SA is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS FERNAND NERI SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS FERNAND NERI SA, openstaande posities, locatie van ETS FERNAND NERI SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ETS FERNAND NERI SA is a company, that was registered 2000 in Fléron region, Belgium. Full name of company is ETS FERNAND NERI SA, company assigned to the tax number BE08080963134. The company ETS FERNAND NERI SA is located at the address: Rue Bureau 69,4620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ETS FERNAND NERI SA were not found.
The main activity of ETS FERNAND NERI SA is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS FERNAND NERI SA is not available. You also can look at reviews of ETS FERNAND NERI SA, open positions, location of ETS FERNAND NERI SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS FERNAND NERI SA, Fléron: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS FERNAND NERI SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS FERNAND NERI SA, Fléron: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS FERNAND NERI SA, employees, financial statistics.