EDMA INDUSTRIE NV

Contactgegevens EDMA INDUSTRIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDMA INDUSTRIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDMA INDUSTRIE NV

Regio (region): Tessenderlo, België

Adres (address): Heilig Hartlaan 32,3980, België

Telefoon (phone): 013 66 31 34; 0475 49 36 63; 0475 24 25 66; 0495 16 16 34 013 66 31 34; 0475 49 36 63; 0475 24 25 66; 0495 16 16 34

Fax (fax): 013 66 89 60 013 66 89 60

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDMA INDUSTRIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDMA INDUSTRIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDMA INDUSTRIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDMA INDUSTRIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDMA INDUSTRIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDMA INDUSTRIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDMA INDUSTRIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDMA INDUSTRIE NV
Products information EDMA INDUSTRIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE06928771972
Ondernemingsnummer: 4435699462
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in EDMA INDUSTRIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDMA INDUSTRIE NV
(Get full report from official database of BE for EDMA INDUSTRIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDMA INDUSTRIE NV
Addition kinds of activities for EDMA INDUSTRIE NV

5499. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
13819903. Herstellende olie- en gasputten | Redrilling oil and gas wells
28359904. Elektrolyt diagnostische middelen | Electrolyte diagnostic agents
35560502. Vleesverwerkende machines | Meat processing machinery
50990103. Machine geweren | Machine guns
72991103. Kluisverhuur, behalve koelruimte | Locker rental, except cold storage
91310404. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, lokale overheid | Executive and legislative offices combined, local government

Werken bij EDMA INDUSTRIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDMA INDUSTRIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDMA INDUSTRIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDMA INDUSTRIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van EDMA INDUSTRIE NV in sociale netwerken
Look for responds of EDMA INDUSTRIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDMA INDUSTRIE NV. Laat een reactie achter voor EDMA INDUSTRIE NV. EDMA INDUSTRIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDMA INDUSTRIE NV. Leave a respond for EDMA INDUSTRIE NV. EDMA INDUSTRIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDMA INDUSTRIE NV op de google maps. Adres en contacten EDMA INDUSTRIE NV
Location of EDMA INDUSTRIE NV on the google maps. Address and contacts of EDMA INDUSTRIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EDMA INDUSTRIE NV EDMA INDUSTRIE NV: Culinaire Saisonnier | De Zon Wasserij-Droogkuis BVBA | Immocobel | Dupont M NV | Linopan N.V.

Other related companies as EDMA INDUSTRIE NV: Culinaire Saisonnier | De Zon Wasserij-Droogkuis BVBA | Immocobel | Dupont M NV | Linopan N.V.

EDMA INDUSTRIE NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Tessenderlo, België. De volledige naam van het bedrijf is EDMA INDUSTRIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06928771972. Het bedrijf EDMA INDUSTRIE NV bevindt zich op het adres: Heilig Hartlaan 32,3980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 723,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in EDMA INDUSTRIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDMA INDUSTRIE NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDMA INDUSTRIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDMA INDUSTRIE NV, openstaande posities, locatie van EDMA INDUSTRIE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

EDMA INDUSTRIE NV is a company, that was registered 1989 in Tessenderlo region, Belgium. Full name of company is EDMA INDUSTRIE NV, company assigned to the tax number BE06928771972. The company EDMA INDUSTRIE NV is located at the address: Heilig Hartlaan 32,3980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 723,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in EDMA INDUSTRIE NV were not found.
The main activity of EDMA INDUSTRIE NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EDMA INDUSTRIE NV is not available. You also can look at reviews of EDMA INDUSTRIE NV, open positions, location of EDMA INDUSTRIE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDMA INDUSTRIE NV, Tessenderlo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDMA INDUSTRIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDMA INDUSTRIE NV, Tessenderlo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDMA INDUSTRIE NV, employees, financial statistics.