Cobhra Industrie B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Cobhra Industrie B.V.B.A.
Private companiesEducational Services • Cobhra Industrie B.V.B.A.

Contactgegevens Cobhra Industrie B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cobhra Industrie B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cobhra Industrie B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Peeterstraat 17, B-2830 Tisselt, België

Telefoon (phone): (03) 8864558 (03) 8864558

Fax (fax): (03) 8662337 (03) 8662337

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cobhra Industrie B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cobhra Industrie B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cobhra Industrie B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cobhra Industrie B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cobhra Industrie B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cobhra Industrie B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cobhra Industrie B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cobhra Industrie B.V.B.A.
Products information Cobhra Industrie B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04015472412
Ondernemingsnummer: 9090881347
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Cobhra Industrie B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cobhra Industrie B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Cobhra Industrie B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cobhra Industrie B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Cobhra Industrie B.V.B.A.

24310300. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
30899921. Koffer schelpen, kunststoffen | Suitcase shells, plastics
33259901. Legering van legeringen, behalve investeringen | Alloy steel castings, except investment
34460400. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
36949900. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec

Werken bij Cobhra Industrie B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cobhra Industrie B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cobhra Industrie B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cobhra Industrie B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Account manager (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Boechout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

  • Property/Lease Manager - Expansion Management (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    As Property Manager, you will be responsible for the expansion both by optimizing the portfolio through renegotiations, rebuilds and extensions, moves and closures and by finding the best locations and deals for new stores. Description Key Responsibilities of the Property Manager - Retail - Portfolio Management: You will have the chance to be the key contact person in all the Strategic projects You will have the chance to enable long-term growth You will have the opportunity to ensure that the portfolio is commercially competitive You will negotiates lease actions for existing stores You will be in charge of renegotiations, terminations, rebuilding, extensions, etc You will have the chance to ensure the best possible deal You will sets up quantitative and qualitative targets Develops, trains and supports your team Daily contact with Head of Expansion, construction team, maintenance team, store architects and legal team.

  • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Bistro Vienna

    Type: Flexijob

    Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van Cobhra Industrie B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Cobhra Industrie B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cobhra Industrie B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Cobhra Industrie B.V.B.A.. Cobhra Industrie B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cobhra Industrie B.V.B.A.. Leave a respond for Cobhra Industrie B.V.B.A.. Cobhra Industrie B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cobhra Industrie B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Cobhra Industrie B.V.B.A.
Location of Cobhra Industrie B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Cobhra Industrie B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Cobhra Industrie B.V.B.A. Cobhra Industrie B.V.B.A.: Plastics Wauters SA | GOBELINS ART SPRL | Azzato | RIOST | BVBA Garage Universel

Other related companies as Cobhra Industrie B.V.B.A.: Plastics Wauters SA | GOBELINS ART SPRL | Azzato | RIOST | BVBA Garage Universel

Cobhra Industrie B.V.B.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Cobhra Industrie B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04015472412. Het bedrijf Cobhra Industrie B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Peeterstraat 17, B-2830 Tisselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Cobhra Industrie B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cobhra Industrie B.V.B.A. is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cobhra Industrie B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cobhra Industrie B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Cobhra Industrie B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cobhra Industrie B.V.B.A. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Cobhra Industrie B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04015472412. The company Cobhra Industrie B.V.B.A. is located at the address: Peeterstraat 17, B-2830 Tisselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Cobhra Industrie B.V.B.A. were not found.
The main activity of Cobhra Industrie B.V.B.A. is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cobhra Industrie B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Cobhra Industrie B.V.B.A., open positions, location of Cobhra Industrie B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cobhra Industrie B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cobhra Industrie B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cobhra Industrie B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cobhra Industrie B.V.B.A., employees, financial statistics.