Cobelver S.A.

Contactgegevens Cobelver S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cobelver S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cobelver S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue de l'Etang 43, B-1040 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 6481318 (02) 6481318

Fax (fax): (02) 6480774 (02) 6480774

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cobelver S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cobelver S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cobelver S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cobelver S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cobelver S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cobelver S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cobelver S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cobelver S.A.
Products information Cobelver S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08943389892
Ondernemingsnummer: 6326171875
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Cobelver S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cobelver S.A.
(Get full report from official database of BE for Cobelver S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cobelver S.A.
Addition kinds of activities for Cobelver S.A.

07230400. Vruchtengewassen marktvoorbereiding diensten | Fruit crops market preparation services
27410600. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
27590202. Postkaarten, foto: printen, nsk | Post cards, picture: printing, nsk
33669900. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
35690405. Afscheiders voor stoom, gas, damp of lucht (machines) | Separators for steam, gas, vapor, or air (machinery)
36120313. Reactor transformatoren | Reactor transformers
39490602. surfplanken | Surfboards
59999930. Verpakkingsmateriaal: dozen, opvulling, enz. | Packaging materials: boxes, padding, etc.

Werken bij Cobelver S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cobelver S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cobelver S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cobelver S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

  • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Puuur Ranst/ Broechem/ Oelegem/ Emblem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van Cobelver S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Cobelver S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cobelver S.A.. Laat een reactie achter voor Cobelver S.A.. Cobelver S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cobelver S.A.. Leave a respond for Cobelver S.A.. Cobelver S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cobelver S.A. op de google maps. Adres en contacten Cobelver S.A.
Location of Cobelver S.A. on the google maps. Address and contacts of Cobelver S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Cobelver S.A. Cobelver S.A.: Follebout Hilde | Thierry BVBA | Van Clapdorp Verwarming BVBA | Somorest SA | Bertels-Moelans Zakenkantoor CV

Other related companies as Cobelver S.A.: Follebout Hilde | Thierry BVBA | Van Clapdorp Verwarming BVBA | Somorest SA | Bertels-Moelans Zakenkantoor CV

Cobelver S.A. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Cobelver S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08943389892. Het bedrijf Cobelver S.A. bevindt zich op het adres: Rue de l'Etang 43, B-1040 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Cobelver S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cobelver S.A. is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cobelver S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cobelver S.A., openstaande posities, locatie van Cobelver S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cobelver S.A. is a company, that was registered 2003 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Cobelver S.A., company assigned to the tax number BE08943389892. The company Cobelver S.A. is located at the address: Rue de l'Etang 43, B-1040 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Cobelver S.A. were not found.
The main activity of Cobelver S.A. is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cobelver S.A. is not available. You also can look at reviews of Cobelver S.A., open positions, location of Cobelver S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cobelver S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cobelver S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cobelver S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cobelver S.A., employees, financial statistics.