Ciba Vision Benelux N.V.

Contactgegevens Ciba Vision Benelux N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ciba Vision Benelux N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ciba Vision Benelux N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Wayenborgstraat 22, B-2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): (015) 286464 (015) 286464

Fax (fax): (015) 286444 (015) 286444

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ciba Vision Benelux N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ciba Vision Benelux N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ciba Vision Benelux N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ciba Vision Benelux N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ciba Vision Benelux N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ciba Vision Benelux N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ciba Vision Benelux N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ciba Vision Benelux N.V.
Products information Ciba Vision Benelux N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07473968505
Ondernemingsnummer: 8523986816
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ciba Vision Benelux N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ciba Vision Benelux N.V.
(Get full report from official database of BE for Ciba Vision Benelux N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ciba Vision Benelux N.V.
Addition kinds of activities for Ciba Vision Benelux N.V.

737100. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
30830000. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
35320205. Concentratie machines (metallurgische of mijnbouw) | Concentration machinery (metallurgical or mining)
50659901. Diskettes, computer | Diskettes, computer
76991901. Lederwaren, reinigen en repareren | Leather goods, cleaning and repair
82990501. Diction school | Diction school

Werken bij Ciba Vision Benelux N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ciba Vision Benelux N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ciba Vision Benelux N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ciba Vision Benelux N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Chauffeur C/CE - Terberg (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Oudenaarde zijn we op zoek naar een chauffeur CE (m/v) om met een Terberg te rijden. Je manouvreert de aanhangwagens op de koer en zorgt dat deze correct aan de laadkaaien staan.

  • Chauffeur C levering bakkerijen PT of FT (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C voor nachtritten te doen. Je beschikt over code 95 + bestuurderskaart Je heb enkele jaren ervaring

  • CAM Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke. Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine. Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm. Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats. Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen. Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container.

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van Ciba Vision Benelux N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Ciba Vision Benelux N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ciba Vision Benelux N.V.. Laat een reactie achter voor Ciba Vision Benelux N.V.. Ciba Vision Benelux N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ciba Vision Benelux N.V.. Leave a respond for Ciba Vision Benelux N.V.. Ciba Vision Benelux N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ciba Vision Benelux N.V. op de google maps. Adres en contacten Ciba Vision Benelux N.V.
Location of Ciba Vision Benelux N.V. on the google maps. Address and contacts of Ciba Vision Benelux N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ciba Vision Benelux N.V. Ciba Vision Benelux N.V.: General Computers NV | The Sales Machine SA | LIRATEX NV | Fermbati NV | Hermans Decoratiewerken N.V.

Other related companies as Ciba Vision Benelux N.V.: General Computers NV | The Sales Machine SA | LIRATEX NV | Fermbati NV | Hermans Decoratiewerken N.V.

Ciba Vision Benelux N.V. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Ciba Vision Benelux N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473968505. Het bedrijf Ciba Vision Benelux N.V. bevindt zich op het adres: Wayenborgstraat 22, B-2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ciba Vision Benelux N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ciba Vision Benelux N.V. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ciba Vision Benelux N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ciba Vision Benelux N.V., openstaande posities, locatie van Ciba Vision Benelux N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ciba Vision Benelux N.V. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Ciba Vision Benelux N.V., company assigned to the tax number BE07473968505. The company Ciba Vision Benelux N.V. is located at the address: Wayenborgstraat 22, B-2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ciba Vision Benelux N.V. were not found.
The main activity of Ciba Vision Benelux N.V. is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ciba Vision Benelux N.V. is not available. You also can look at reviews of Ciba Vision Benelux N.V., open positions, location of Ciba Vision Benelux N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ciba Vision Benelux N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ciba Vision Benelux N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ciba Vision Benelux N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ciba Vision Benelux N.V., employees, financial statistics.