DIERYCK RUDY

Contactgegevens DIERYCK RUDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIERYCK RUDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIERYCK RUDY

Regio (region): Ieper, België

Adres (address): Zonnebeekseweg 52,8900, België

Telefoon (phone): 057 20 66 66 057 20 66 66

Fax (fax): 057 21 70 60 057 21 70 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIERYCK RUDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIERYCK RUDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIERYCK RUDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIERYCK RUDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIERYCK RUDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIERYCK RUDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIERYCK RUDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIERYCK RUDY
Products information DIERYCK RUDY

BTW identificatienummer (tax): BE06060302734
Ondernemingsnummer: 4610931396
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 773,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DIERYCK RUDY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIERYCK RUDY
(Get full report from official database of BE for DIERYCK RUDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIERYCK RUDY
Addition kinds of activities for DIERYCK RUDY

017400. Citrus vruchten | Citrus fruits
232302. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
284401. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
01810201. Bloemistengroenten, geteeld: groei van | Florists' greens, cultivated: growing of
26210601. Bedrijfsformulier papier | Business form paper
32970202. Cement, magnesia | Cement, magnesia
35420402. Spinning machines, metaal | Spinning machines, metal
37320202. Dinghies, gebouw en reparatie | Dinghies, building and repairing
72990607. Visa-aanbestedingsdienst | Visa procurement service
91210204. Gemeenteraad | Town council

Werken bij DIERYCK RUDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIERYCK RUDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIERYCK RUDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIERYCK RUDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Bijlesgever wiskunde (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

Zoek naar antwoorden van DIERYCK RUDY in sociale netwerken
Look for responds of DIERYCK RUDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIERYCK RUDY. Laat een reactie achter voor DIERYCK RUDY. DIERYCK RUDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIERYCK RUDY. Leave a respond for DIERYCK RUDY. DIERYCK RUDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIERYCK RUDY op de google maps. Adres en contacten DIERYCK RUDY
Location of DIERYCK RUDY on the google maps. Address and contacts of DIERYCK RUDY

Andere gerelateerde bedrijven als come DIERYCK RUDY DIERYCK RUDY: Star-Design-Carlsson | Herrebosch J-L | Maison du Chasseur & Mahillon réunis (La) SA | Bassem J & J | Kredimat BVBA

Other related companies as DIERYCK RUDY: Star-Design-Carlsson | Herrebosch J-L | Maison du Chasseur & Mahillon réunis (La) SA | Bassem J & J | Kredimat BVBA

DIERYCK RUDY is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Ieper, België. De volledige naam van het bedrijf is DIERYCK RUDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06060302734. Het bedrijf DIERYCK RUDY bevindt zich op het adres: Zonnebeekseweg 52,8900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 773,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DIERYCK RUDY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIERYCK RUDY is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIERYCK RUDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIERYCK RUDY, openstaande posities, locatie van DIERYCK RUDY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DIERYCK RUDY is a company, that was registered 1995 in Ieper region, Belgium. Full name of company is DIERYCK RUDY, company assigned to the tax number BE06060302734. The company DIERYCK RUDY is located at the address: Zonnebeekseweg 52,8900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 773,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DIERYCK RUDY were not found.
The main activity of DIERYCK RUDY is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DIERYCK RUDY is not available. You also can look at reviews of DIERYCK RUDY, open positions, location of DIERYCK RUDY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIERYCK RUDY, Ieper: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIERYCK RUDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIERYCK RUDY, Ieper: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIERYCK RUDY, employees, financial statistics.