Christiaan Henau

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Christiaan Henau
Private companiesMotion Pictures • Christiaan Henau

Contactgegevens Christiaan Henau: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christiaan Henau: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christiaan Henau

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Oudenaardsestraat 184, B-9500 Geraardsbergen, België

Telefoon (phone): (054) 413715 (054) 413715

Fax (fax): (054) 412752 (054) 412752

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christiaan Henau: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christiaan Henau"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christiaan Henau"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christiaan Henau, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christiaan Henau. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christiaan Henau, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christiaan Henau. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christiaan Henau
Products information Christiaan Henau

BTW identificatienummer (tax): BE04842742919
Ondernemingsnummer: 1238952636
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 239,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Christiaan Henau zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christiaan Henau
(Get full report from official database of BE for Christiaan Henau)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christiaan Henau
Addition kinds of activities for Christiaan Henau

177100. Concreet werk | Concrete work
242903. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
17619903. Plaatwerk, nec | Sheet metal work, nec
34919908. Stoomvallen | Steam traps
37140114. Gastanks, motorvoertuig | Gas tanks, motor vehicle
39319905. Octophones | Octophones

Werken bij Christiaan Henau: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christiaan Henau: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christiaan Henau. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christiaan Henau. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Grobbendonk zijn wij opzoek naar Orderpickers voor Black Friday: - Orderpicken (met een scanner) van kledij en lifestyle producten - Algemene netheid van het magazijn - Je zal werken met een scanner - Stickeren van dozen - Laden en lossen STUDENTEN ook welkom!

  • Elektricien kastenbouw (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een elektricien kastenbouw (m/v). Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van verpakkingsmachines en volledige lijnen van de voedingsindustrie. Taken: - voorbereidend werk aan elektrische kasten - bekabelen van elektrische componenten

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • Jobstudent voor Hema Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waregem zoekt student die beschikbaarheden tijdens de week tijdens het schooljaar

  • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ECM

    Type: Vaste Job

    Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

Zoek naar antwoorden van Christiaan Henau in sociale netwerken
Look for responds of Christiaan Henau in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christiaan Henau. Laat een reactie achter voor Christiaan Henau. Christiaan Henau bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christiaan Henau. Leave a respond for Christiaan Henau. Christiaan Henau on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christiaan Henau op de google maps. Adres en contacten Christiaan Henau
Location of Christiaan Henau on the google maps. Address and contacts of Christiaan Henau

Andere gerelateerde bedrijven als come Christiaan Henau Christiaan Henau: Gottschalk Industrie SA | Alzagri NV | Dhondt nv | Ripper, jack | Transmeca SPRL

Other related companies as Christiaan Henau: Gottschalk Industrie SA | Alzagri NV | Dhondt nv | Ripper, jack | Transmeca SPRL

Christiaan Henau is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Christiaan Henau, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04842742919. Het bedrijf Christiaan Henau bevindt zich op het adres: Oudenaardsestraat 184, B-9500 Geraardsbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 239,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Christiaan Henau zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Christiaan Henau is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christiaan Henau is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christiaan Henau, openstaande posities, locatie van Christiaan Henau op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Christiaan Henau is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Christiaan Henau, company assigned to the tax number BE04842742919. The company Christiaan Henau is located at the address: Oudenaardsestraat 184, B-9500 Geraardsbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 239,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Christiaan Henau were not found.
The main activity of Christiaan Henau is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Christiaan Henau is not available. You also can look at reviews of Christiaan Henau, open positions, location of Christiaan Henau on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christiaan Henau, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christiaan Henau, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christiaan Henau, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christiaan Henau, employees, financial statistics.