Di-Vito (Ets) SA

Contactgegevens Di-Vito (Ets) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Di-Vito (Ets) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Di-Vito (Ets) SA

Regio (region): Liège 1 (Rocourt), België

Adres (address): Rue d'Ans 118,4000, België

Telefoon (phone): 04 263 86 18; 04 263 88 70 04 263 86 18; 04 263 88 70

Fax (fax): 04 263 00 14 04 263 00 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Di-Vito (Ets) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Di-Vito (Ets) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Di-Vito (Ets) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Di-Vito (Ets) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Di-Vito (Ets) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Di-Vito (Ets) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Di-Vito (Ets) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Di-Vito (Ets) SA
Products information Di-Vito (Ets) SA

BTW identificatienummer (tax): BE07451995849
Ondernemingsnummer: 7429748535
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Di-Vito (Ets) SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Di-Vito (Ets) SA
(Get full report from official database of BE for Di-Vito (Ets) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Di-Vito (Ets) SA
Addition kinds of activities for Di-Vito (Ets) SA

232501. Mannen en jongens jeans en dungarees | Men's and boys' jeans and dungarees
355200. Textielmachines | Textile machinery
554199. Benzine benzinestations, nec | Gasoline service stations, nec
50840405. Olieputmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil well machinery, equipment, and supplies
59630405. Stofzuigerverkoop, huis-naar-huis | Vacuum cleaner sales, house-to-house
65120101. Bankgebouw operatie | Bank building operation
72120104. Valet kleding dienst | Valet apparel service
73891706. Makelaar afdrukken | Printing broker
96419907. Regeling en inspectie van landbouwproducten, govt. | Regulation and inspection of agricultural products, govt.

Werken bij Di-Vito (Ets) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Di-Vito (Ets) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Di-Vito (Ets) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Di-Vito (Ets) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • boekhouder (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

    Type: Vaste Job

    Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

  • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Fabrieksagent/exclusief verdeler van duitse thermossen zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve agentuur van ROTPUNKT thermoskannen made in Germany ( www.rotpunkt4u.de) meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel- winkels. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Superrettes Diy Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels Drankencenters Huishoud en geschenkwinkels Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39 [email protected]

  • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Di-Vito (Ets) SA in sociale netwerken
Look for responds of Di-Vito (Ets) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Di-Vito (Ets) SA. Laat een reactie achter voor Di-Vito (Ets) SA. Di-Vito (Ets) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Di-Vito (Ets) SA. Leave a respond for Di-Vito (Ets) SA. Di-Vito (Ets) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Di-Vito (Ets) SA op de google maps. Adres en contacten Di-Vito (Ets) SA
Location of Di-Vito (Ets) SA on the google maps. Address and contacts of Di-Vito (Ets) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Di-Vito (Ets) SA Di-Vito (Ets) SA: Eco-European Communications | A.P.R.I. | Reno-Toiture | VR Design Lasers | Isolatie en Constructie N.V.

Other related companies as Di-Vito (Ets) SA: Eco-European Communications | A.P.R.I. | Reno-Toiture | VR Design Lasers | Isolatie en Constructie N.V.

Di-Vito (Ets) SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Rocourt), België. De volledige naam van het bedrijf is Di-Vito (Ets) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07451995849. Het bedrijf Di-Vito (Ets) SA bevindt zich op het adres: Rue d'Ans 118,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 807,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Di-Vito (Ets) SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Di-Vito (Ets) SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Di-Vito (Ets) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Di-Vito (Ets) SA, openstaande posities, locatie van Di-Vito (Ets) SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Di-Vito (Ets) SA is a company, that was registered 1994 in Liège 1 (Rocourt) region, Belgium. Full name of company is Di-Vito (Ets) SA, company assigned to the tax number BE07451995849. The company Di-Vito (Ets) SA is located at the address: Rue d'Ans 118,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 807,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Di-Vito (Ets) SA were not found.
The main activity of Di-Vito (Ets) SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Di-Vito (Ets) SA is not available. You also can look at reviews of Di-Vito (Ets) SA, open positions, location of Di-Vito (Ets) SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Di-Vito (Ets) SA, Liège 1 (Rocourt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Di-Vito (Ets) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Di-Vito (Ets) SA, Liège 1 (Rocourt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Di-Vito (Ets) SA, employees, financial statistics.