LEROY-SOMER NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • LEROY-SOMER NV

Contactgegevens LEROY-SOMER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEROY-SOMER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEROY-SOMER NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Blarenberglaan 23,2800, België

Telefoon (phone): 015 28 10 10 015 28 10 10

Fax (fax): 015 28 10 45 015 28 10 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEROY-SOMER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEROY-SOMER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEROY-SOMER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEROY-SOMER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEROY-SOMER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEROY-SOMER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEROY-SOMER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEROY-SOMER NV
Products information LEROY-SOMER NV

BTW identificatienummer (tax): BE03729003906
Ondernemingsnummer: 8212249755
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LEROY-SOMER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEROY-SOMER NV
(Get full report from official database of BE for LEROY-SOMER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEROY-SOMER NV
Addition kinds of activities for LEROY-SOMER NV

284499. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
28440401. Lotjes, scheren | Lotions, shaving
30889903. Douches, fiberglas en kunststof | Shower stalls, fiberglass and plastics
35890207. Stofzuigers en veegmachines, elektrisch: industrieel | Vacuum cleaners and sweepers, electric: industrial
50230101. Aluminumware | Aluminumware

Werken bij LEROY-SOMER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEROY-SOMER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEROY-SOMER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEROY-SOMER NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien verlichtingsinstallaties (m/v) (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U voert onderhouds- en elektriciteitswerken aan verlichtingsinstallaties uit in onder meer industriële bedrijven, scholen, sporthallen, winkelcentra en kantoren in heel België.

 • Customer service medewerker (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

 • Loonwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dit bedrijf, die gespecialiseerd is in landbouw, is op zoek naar een algemene arbeider/loonwerker. Dit om versterking te bieden bij seizoensarbeid en kleinere opdrachten.

 • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

 • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

 • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

 • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

 • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: MALLANTS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

 • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

 • Garagist (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Rikiesto & Partners

  Type: Vaste Job

  Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

 • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

Zoek naar antwoorden van LEROY-SOMER NV in sociale netwerken
Look for responds of LEROY-SOMER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEROY-SOMER NV. Laat een reactie achter voor LEROY-SOMER NV. LEROY-SOMER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEROY-SOMER NV. Leave a respond for LEROY-SOMER NV. LEROY-SOMER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEROY-SOMER NV op de google maps. Adres en contacten LEROY-SOMER NV
Location of LEROY-SOMER NV on the google maps. Address and contacts of LEROY-SOMER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LEROY-SOMER NV LEROY-SOMER NV: MEUNIER MARIE-GABRIELLE | E.S.D.J. | Begine R | Business Hotel | Alvero BVBA

Other related companies as LEROY-SOMER NV: MEUNIER MARIE-GABRIELLE | E.S.D.J. | Begine R | Business Hotel | Alvero BVBA

LEROY-SOMER NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is LEROY-SOMER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03729003906. Het bedrijf LEROY-SOMER NV bevindt zich op het adres: Blarenberglaan 23,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 700,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LEROY-SOMER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEROY-SOMER NV is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEROY-SOMER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEROY-SOMER NV, openstaande posities, locatie van LEROY-SOMER NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEROY-SOMER NV is a company, that was registered 2016 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is LEROY-SOMER NV, company assigned to the tax number BE03729003906. The company LEROY-SOMER NV is located at the address: Blarenberglaan 23,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 700,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LEROY-SOMER NV were not found.
The main activity of LEROY-SOMER NV is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEROY-SOMER NV is not available. You also can look at reviews of LEROY-SOMER NV, open positions, location of LEROY-SOMER NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEROY-SOMER NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEROY-SOMER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEROY-SOMER NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEROY-SOMER NV, employees, financial statistics.