Cat Cams N.V.

Contactgegevens Cat Cams N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cat Cams N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cat Cams N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Autolei 151, B-2160 Wommelgem, België

Telefoon (phone): (03) 3202560 (03) 3202560

Fax (fax): (03) 3223677 (03) 3223677

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cat Cams N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cat Cams N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cat Cams N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cat Cams N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cat Cams N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cat Cams N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cat Cams N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cat Cams N.V.
Products information Cat Cams N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04072052001
Ondernemingsnummer: 7633544921
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 612,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Cat Cams N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cat Cams N.V.
(Get full report from official database of BE for Cat Cams N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cat Cams N.V.
Addition kinds of activities for Cat Cams N.V.

20999917. Thee mixen | Tea blending
22530504. Broek, broek of broek, breien | Pants, slacks, or trousers, knit
39149903. Ecclesiastische ware, nsk | Ecclesiastical ware, nsk
50930201. Metalen schroot en afval | Ferrous metal scrap and waste
60999905. Fiduciaire agentschappen anders dan onroerend goed of vertrouwen | Fiduciary agencies other than real estate or trust
73890310. Promotie en verkoop van handelszegels | Trading stamp promotion and redemption

Werken bij Cat Cams N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cat Cams N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cat Cams N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cat Cams N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Metser (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Nieuwerkerken is op zoek naar een metser.

  • Rioolarbeider m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Je maakt deel uit van een vaste ploeg arbeiders + Je voert rioleringswerken uit zoals bv. het aanpikken van buizen en het maken van aansluitingen + Je bent de helpende hand van de buizenlegger en assisteert hem bij al zijn taken

  • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • student/stagiair in groot kinderdagverblijf (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent/stagiair voor in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met een geweldig TEAM van 9 kinderverzorg(st)ers! Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + de zaakvoerster is ook elke dag als extra persoon aanwezig. www.babybiebelbox.be Takenpakket: Je werkt als jobstudent/stagiair in ons kinderdagverblijf Je doet de observaties bij de kindjes Je doet de verzorging, geeft eten, ... Je voert activiteiten & knutselwerkjes uit met de kindjes Je doet ook extra huishoudelijke, logistieke taken

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

  • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

Zoek naar antwoorden van Cat Cams N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Cat Cams N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cat Cams N.V.. Laat een reactie achter voor Cat Cams N.V.. Cat Cams N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cat Cams N.V.. Leave a respond for Cat Cams N.V.. Cat Cams N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cat Cams N.V. op de google maps. Adres en contacten Cat Cams N.V.
Location of Cat Cams N.V. on the google maps. Address and contacts of Cat Cams N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Cat Cams N.V. Cat Cams N.V.: Office Tarification des Pharmaciens de la Moyenne Belgique | Sover BVBA | P.B.S. Promotion | Plurimar Inc | jangada

Other related companies as Cat Cams N.V.: Office Tarification des Pharmaciens de la Moyenne Belgique | Sover BVBA | P.B.S. Promotion | Plurimar Inc | jangada

Cat Cams N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Cat Cams N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04072052001. Het bedrijf Cat Cams N.V. bevindt zich op het adres: Autolei 151, B-2160 Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 612,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Cat Cams N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cat Cams N.V. is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cat Cams N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cat Cams N.V., openstaande posities, locatie van Cat Cams N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cat Cams N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Cat Cams N.V., company assigned to the tax number BE04072052001. The company Cat Cams N.V. is located at the address: Autolei 151, B-2160 Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 612,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Cat Cams N.V. were not found.
The main activity of Cat Cams N.V. is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cat Cams N.V. is not available. You also can look at reviews of Cat Cams N.V., open positions, location of Cat Cams N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cat Cams N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cat Cams N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cat Cams N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cat Cams N.V., employees, financial statistics.