Carrosserie Lemeire Norbert

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Carrosserie Lemeire Norbert
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Carrosserie Lemeire Norbert

Contactgegevens Carrosserie Lemeire Norbert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carrosserie Lemeire Norbert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carrosserie Lemeire Norbert

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Sint-Anna 114, B-9220 Hamme (O.-Vl.), België

Telefoon (phone): (052) 470548 (052) 470548

Fax (fax): (052) 471659 (052) 471659

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carrosserie Lemeire Norbert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carrosserie Lemeire Norbert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carrosserie Lemeire Norbert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carrosserie Lemeire Norbert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carrosserie Lemeire Norbert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carrosserie Lemeire Norbert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carrosserie Lemeire Norbert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carrosserie Lemeire Norbert
Products information Carrosserie Lemeire Norbert

BTW identificatienummer (tax): BE04853179931
Ondernemingsnummer: 9183715820
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Carrosserie Lemeire Norbert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carrosserie Lemeire Norbert
(Get full report from official database of BE for Carrosserie Lemeire Norbert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carrosserie Lemeire Norbert
Addition kinds of activities for Carrosserie Lemeire Norbert

511203. Albums, plakboeken en bindmiddelen | Albums, scrapbooks and binders
27590801. Decals: drukwerk, nsk | Decals: printing, nsk
28340702. Vitaminepreparaten | Vitamin preparations
33150303. Kabel, staal: geïsoleerd of gepantserd | Cable, steel: insulated or armored
34430107. Drums, knock-out (reflux etc.): metalen plaat | Drums, knockout (reflux etc.): metal plate
35420202. Krimpmachines, metaal | Crimping machinery, metal
39310302. Klarinetten en onderdelen | Clarinets and parts
63710000. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
79991408. Plezierbootverhuur | Pleasure boat rental

Werken bij Carrosserie Lemeire Norbert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carrosserie Lemeire Norbert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carrosserie Lemeire Norbert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carrosserie Lemeire Norbert. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St.Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • Studenten slachthuis (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Als student kan je volgende taken uitvoeren: - stempels plaatsen op varkens - etiketten plakken - ruggenmerg uitkuisen - meehelpen in de frigo Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's morgens)

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • Bediende boekhouding - ideale start voor schoolverlaters (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een sterkgroeiend bedrijf regio Kortrijk gaan wij op zoek naar een boekhoudkundig medewerker: Je staat in voor: - Het opmaken en opvolgen van verkoopfacturen vanuit SAP - Het opmaken van oorsprongscertificaten - Het beheer master data e-mail voor het versturen van facturen per e-voicing - De maandelijkse intercompany afstemming en rapportering - De maandelijkse BTW & Intrastat aangifte en IC listing - De voorbereiding maandelijkse en/of kwartaalaangiftes BTW en Intrastat, alsook IC opgaves in verschillende landen - De controle van documenten bij uitvoer

  • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

Zoek naar antwoorden van Carrosserie Lemeire Norbert in sociale netwerken
Look for responds of Carrosserie Lemeire Norbert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carrosserie Lemeire Norbert. Laat een reactie achter voor Carrosserie Lemeire Norbert. Carrosserie Lemeire Norbert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carrosserie Lemeire Norbert. Leave a respond for Carrosserie Lemeire Norbert. Carrosserie Lemeire Norbert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carrosserie Lemeire Norbert op de google maps. Adres en contacten Carrosserie Lemeire Norbert
Location of Carrosserie Lemeire Norbert on the google maps. Address and contacts of Carrosserie Lemeire Norbert

Andere gerelateerde bedrijven als come Carrosserie Lemeire Norbert Carrosserie Lemeire Norbert: Talpe C | Madrico N.V. | EUROGESTORES SPRL | SPRL LE COMPTOIR INFORMATIQUE | Duet

Other related companies as Carrosserie Lemeire Norbert: Talpe C | Madrico N.V. | EUROGESTORES SPRL | SPRL LE COMPTOIR INFORMATIQUE | Duet

Carrosserie Lemeire Norbert is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Carrosserie Lemeire Norbert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04853179931. Het bedrijf Carrosserie Lemeire Norbert bevindt zich op het adres: Sint-Anna 114, B-9220 Hamme (O.-Vl.). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 818,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Carrosserie Lemeire Norbert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carrosserie Lemeire Norbert is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carrosserie Lemeire Norbert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carrosserie Lemeire Norbert, openstaande posities, locatie van Carrosserie Lemeire Norbert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Carrosserie Lemeire Norbert is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Carrosserie Lemeire Norbert, company assigned to the tax number BE04853179931. The company Carrosserie Lemeire Norbert is located at the address: Sint-Anna 114, B-9220 Hamme (O.-Vl.). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 818,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Carrosserie Lemeire Norbert were not found.
The main activity of Carrosserie Lemeire Norbert is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Carrosserie Lemeire Norbert is not available. You also can look at reviews of Carrosserie Lemeire Norbert, open positions, location of Carrosserie Lemeire Norbert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carrosserie Lemeire Norbert, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carrosserie Lemeire Norbert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carrosserie Lemeire Norbert, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carrosserie Lemeire Norbert, employees, financial statistics.