Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.

Contactgegevens Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Libeau 36, B-4682 Heure-le-Romain, België

Telefoon (phone): (04) 2864853 (04) 2864853

Fax (fax): (04) 286 48 56 (04) 286 48 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.
Products information Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE05484344482
Ondernemingsnummer: 9790710449
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.

205102. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
21410000. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
23890105. Bretels | Suspenders
25220402. Tafels, kantoor: behalve hout | Tables, office: except wood
25410304. Tafel- of tegelschoenen, plastic gelamineerd | Table or counter tops, plastic laminated
32610208. Urinoirs, glanzend china | Urinals, vitreous china
37140300. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
59610000. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
59990304. Posters | Posters
76992206. Reparatie van hydraulische apparatuur | Hydraulic equipment repair

Werken bij Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief technische medewerker Binnendienst met kennis automotive (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een administratieve technische medewerker om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in de automotive sector. Ben jij administratief sterk en ben je gemotiveerd om ondersteuning te bieden in een groeiend bedrijf? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Je taken bestaan uit: - Opmaken van offertes. - Klantencontacten onderhouden. - Bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. - Ondersteuning bieden aan de account managers. - Algemeen administratief werk.

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • Student klusjesman 1 dag per week (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    ben je een dag in de week vrij, steek je graag de handen uit de mouwen en verdien je graag een centje bij? je staat in voor algemene klusjes in het magazijn; schilderwerken, lampen vervangen,...

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: BONACHE

    Type: Vaste Job

    Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • Klinisch (kinder)psycholoog/ Systeem-of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: KRIEKELAAR DUFFEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel ° Master in de psychologie | optie klinische psychologie ° Systeem- of Gedragstherapeut (of in opleiding) | optie kinderen & jongeren ° Bereid om in het teamgebeuren van een nieuwe vestiging te stappen

  • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

Zoek naar antwoorden van Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.. Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.. Leave a respond for Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.. Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.
Location of Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.: Mast W | MIRORLUX NV | Tavernier NV | BURAVI SPRL | Ventus s.a.

Other related companies as Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L.: Mast W | MIRORLUX NV | Tavernier NV | BURAVI SPRL | Ventus s.a.

Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484344482. Het bedrijf Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Libeau 36, B-4682 Heure-le-Romain. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 208,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L., company assigned to the tax number BE05484344482. The company Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. is located at the address: Rue Libeau 36, B-4682 Heure-le-Romain. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 208,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. were not found.
The main activity of Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L., open positions, location of Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caroline de Jonathan Creation S.P.R.L., employees, financial statistics.