Decock M

Contactgegevens Decock M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decock M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decock M

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 356,8210, België

Telefoon (phone): 050 28 02 80 050 28 02 80

Fax (fax): +32 (53) 365-36-75 +32 (53) 365-36-75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decock M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decock M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decock M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decock M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decock M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decock M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decock M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decock M
Products information Decock M

BTW identificatienummer (tax): BE07557739257
Ondernemingsnummer: 7633270263
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Decock M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decock M
(Get full report from official database of BE for Decock M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decock M
Addition kinds of activities for Decock M

20410107. Granulaire tarwemeel | Granular wheat flour
27540302. Kaarten, behalve groet: gravure printing | Cards, except greeting: gravure printing
35590502. Smelten en verfijnen machines en uitrusting | Smelting and refining machinery and equipment
38450105. Colonascopen, electromedical | Colonascopes, electromedical
50520101. Kopererts | Copper ore
60190000. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
79990101. Tennisclub, niet-lidmaatschap | Tennis club, non-membership

Werken bij Decock M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decock M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decock M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decock M. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • INPAKKERS - INPAKSTERS (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de inpaklijn en zorgt er tevens voor dat alle producten kwaliteitsvol ingepakt en verzonden worden.

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • Dynamische orderpickers (M/V) (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in productie van deuren, in Bekkevoort zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Het is jouw taak om de goederen die op de bestellijst staan te order picken en vervolgens te verzamelen. Enige ervaring als orderpicker is vereist. Je werkt nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidszin. Er heerst een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf. Je hebt reeds ervaring opgedaan en bent in het bezit van je heftruckattest.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • Tekenaar (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

Zoek naar antwoorden van Decock M in sociale netwerken
Look for responds of Decock M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decock M. Laat een reactie achter voor Decock M. Decock M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decock M. Leave a respond for Decock M. Decock M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decock M op de google maps. Adres en contacten Decock M
Location of Decock M on the google maps. Address and contacts of Decock M

Andere gerelateerde bedrijven als come Decock M Decock M: Jungers Laurence | PVG Promotions | STEENHAUT STEVEN | GRM BVBA | Grommet J Ets

Other related companies as Decock M: Jungers Laurence | PVG Promotions | STEENHAUT STEVEN | GRM BVBA | Grommet J Ets

Decock M is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Decock M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07557739257. Het bedrijf Decock M bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 356,8210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Decock M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Decock M is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decock M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decock M, openstaande posities, locatie van Decock M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Decock M is a company, that was registered 1994 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is Decock M, company assigned to the tax number BE07557739257. The company Decock M is located at the address: Torhoutsesteenweg 356,8210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Decock M were not found.
The main activity of Decock M is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Decock M is not available. You also can look at reviews of Decock M, open positions, location of Decock M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decock M, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decock M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decock M, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decock M, employees, financial statistics.