DECOCK GARAGE

Contactgegevens DECOCK GARAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECOCK GARAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECOCK GARAGE

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 356,8210, België

Telefoon (phone): 050 28 02 80 050 28 02 80

Fax (fax): 050 28 02 85 050 28 02 85

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECOCK GARAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECOCK GARAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECOCK GARAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECOCK GARAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECOCK GARAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECOCK GARAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECOCK GARAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECOCK GARAGE
Products information DECOCK GARAGE

BTW identificatienummer (tax): BE05197875976
Ondernemingsnummer: 8912078857
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DECOCK GARAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECOCK GARAGE
(Get full report from official database of BE for DECOCK GARAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECOCK GARAGE
Addition kinds of activities for DECOCK GARAGE

226903. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
01799912. Papaya Grove | Papaya grove
14990107. Ruby mijnbouw | Ruby mining
17110300. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
20210000. Creamery boter | Creamery butter
30119901. Banden, kussen of massief rubber | Tires, cushion or solid rubber
34480102. Carports, geprefabriceerd metaal | Carports, prefabricated metal
37140307. Tops, motorvoertuig | Tops, motor vehicle
47310200. Vrachtvervoer | Freight forwarding
49590103. Vacuüm van vliegvelden | Vacuuming of airport runways

Werken bij DECOCK GARAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECOCK GARAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECOCK GARAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECOCK GARAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Animator Sint/Piet Flex job m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

  • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper Non Food (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Reachtruckchauffeur (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Samen met je collega's zorg je voor een stipte voorbereiding van bestellingen voor de levering van de klanten. Je bent een echte teamplayer en samen met je team zorg je dan ook voor een fijne werkplek. Je zet goederen weg in het magazijn, je rijdt ze bij naar de laadplaatsen, je vult pickplaatsen aan,...

  • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

Zoek naar antwoorden van DECOCK GARAGE in sociale netwerken
Look for responds of DECOCK GARAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECOCK GARAGE. Laat een reactie achter voor DECOCK GARAGE. DECOCK GARAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECOCK GARAGE. Leave a respond for DECOCK GARAGE. DECOCK GARAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECOCK GARAGE op de google maps. Adres en contacten DECOCK GARAGE
Location of DECOCK GARAGE on the google maps. Address and contacts of DECOCK GARAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come DECOCK GARAGE DECOCK GARAGE: Gestem SA | Van Zon NV | Beauty Glass SA | Peter Leye | VERHAEGHE, PAUL

Other related companies as DECOCK GARAGE: Gestem SA | Van Zon NV | Beauty Glass SA | Peter Leye | VERHAEGHE, PAUL

DECOCK GARAGE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is DECOCK GARAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05197875976. Het bedrijf DECOCK GARAGE bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 356,8210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 695,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DECOCK GARAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECOCK GARAGE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECOCK GARAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECOCK GARAGE, openstaande posities, locatie van DECOCK GARAGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

DECOCK GARAGE is a company, that was registered 1993 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is DECOCK GARAGE, company assigned to the tax number BE05197875976. The company DECOCK GARAGE is located at the address: Torhoutsesteenweg 356,8210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 695,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DECOCK GARAGE were not found.
The main activity of DECOCK GARAGE is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DECOCK GARAGE is not available. You also can look at reviews of DECOCK GARAGE, open positions, location of DECOCK GARAGE on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECOCK GARAGE, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECOCK GARAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECOCK GARAGE, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECOCK GARAGE, employees, financial statistics.