Bytecom S.P.R.L.

Contactgegevens Bytecom S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bytecom S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bytecom S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue de la Seigneurie, Dion- 28, B-1325 Dion-Valmont, België

Telefoon (phone): (010) 223455 (010) 223455

Fax (fax): (010) 241730 (010) 241730

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bytecom S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bytecom S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bytecom S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bytecom S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bytecom S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bytecom S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bytecom S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bytecom S.P.R.L.
Products information Bytecom S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04775726318
Ondernemingsnummer: 3751525878
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bytecom S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bytecom S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Bytecom S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bytecom S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Bytecom S.P.R.L.

02919902. Veehouderij, algemeen | Livestock farm, general
24410300. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
30691003. Grips of handgrepen, rubber | Grips or handles, rubber
32990404. Fonteinen, gips van Parijs | Fountains, plaster of paris
38519902. Ogen, glas en plastic | Eyes, glass and plastic
44929900. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
50520201. Steenkool | Coal
59470106. Feestpartijen | Party favors

Werken bij Bytecom S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bytecom S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bytecom S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bytecom S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • GRONDWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit: grondwerken rioleringswerken aanleggen van opritten en parkings

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

Zoek naar antwoorden van Bytecom S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Bytecom S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bytecom S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Bytecom S.P.R.L.. Bytecom S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bytecom S.P.R.L.. Leave a respond for Bytecom S.P.R.L.. Bytecom S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bytecom S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Bytecom S.P.R.L.
Location of Bytecom S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Bytecom S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bytecom S.P.R.L. Bytecom S.P.R.L.: MODUL8.com | TAGORA.COM | Dynamic Interim NV | Visueel Denken B.V.B.A. | PAUL SCHILLEBEEKX

Other related companies as Bytecom S.P.R.L.: MODUL8.com | TAGORA.COM | Dynamic Interim NV | Visueel Denken B.V.B.A. | PAUL SCHILLEBEEKX

Bytecom S.P.R.L. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bytecom S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04775726318. Het bedrijf Bytecom S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Avenue de la Seigneurie, Dion- 28, B-1325 Dion-Valmont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bytecom S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bytecom S.P.R.L. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bytecom S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bytecom S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Bytecom S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bytecom S.P.R.L. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Bytecom S.P.R.L., company assigned to the tax number BE04775726318. The company Bytecom S.P.R.L. is located at the address: Avenue de la Seigneurie, Dion- 28, B-1325 Dion-Valmont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bytecom S.P.R.L. were not found.
The main activity of Bytecom S.P.R.L. is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bytecom S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Bytecom S.P.R.L., open positions, location of Bytecom S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bytecom S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bytecom S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bytecom S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bytecom S.P.R.L., employees, financial statistics.