Decocars CV

Contactgegevens Decocars CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decocars CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decocars CV

Regio (region): Ledegem (Rollegem Kapelle), België

Adres (address): Roeselarestraat 82,8880, België

Telefoon (phone): 056 50 09 69 056 50 09 69

Fax (fax): 056 50 08 82 056 50 08 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decocars CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decocars CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decocars CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decocars CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decocars CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decocars CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decocars CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decocars CV
Products information Decocars CV

BTW identificatienummer (tax): BE07509399414
Ondernemingsnummer: 1625946044
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 387,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Decocars CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decocars CV
(Get full report from official database of BE for Decocars CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decocars CV
Addition kinds of activities for Decocars CV

01190000. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
20990804. Rijst, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Rice, uncooked: packaged with other ingredients
28449902. Deodoranten, persoonlijk | Deodorants, personal
35230104. Maaltijdplukken en shellers | Corn pickers and shellers
37149902. Booster (jump-start) kabels, auto | Booster (jump-start) cables, automotive
50999917. Kristalgoed | Crystal goods
62890302. Wisselkantoren, beveiliging | Exchange clearinghouses, security

Werken bij Decocars CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decocars CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decocars CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decocars CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een machine operator. Takenpakket: - Het bedienen van diverse machines - Laden en lossen - Slijpen, branden, ...

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Achel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Microsoft Dynamics 365 Technical Consultant (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Rekruut

    Type: Vaste Job

    >> Onze klant Onze klant is een op-en top Belgisch consultancy bedrijf dat sterk inzet op innovatie in een vernieuwende bedrijfsstructuur. Om hun sterke team te vervolledigen, zoeken ze een gedreven MS Dynamics consultant. Je komt terecht in een agile omgeving waar je kan bijdragen aan uitdagende projecten bij sterke (internationale) klanten. >> Positie Als MS Dynamics consultant ga je Microsoft Dynamics 365 oplossingen implementeren bij verschillende klanten om hun interne bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit start met een technische analyse en eindigt met de testing en validatie: je bent dus actief binnen alle technologische aspecten van het proces, dit binnen verschillende sectoren. Daarnaast participeer je in innoverende initiatieven van het bedrijf om steeds up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Want technologie staat nooit stil, en onze klant ook niet.

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van Decocars CV in sociale netwerken
Look for responds of Decocars CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decocars CV. Laat een reactie achter voor Decocars CV. Decocars CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decocars CV. Leave a respond for Decocars CV. Decocars CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decocars CV op de google maps. Adres en contacten Decocars CV
Location of Decocars CV on the google maps. Address and contacts of Decocars CV

Andere gerelateerde bedrijven als come Decocars CV Decocars CV: IMPRIMERIE DU TRONE | Braekevelt N.V. | Cinopsis Inc | Cronos NV | Philippe Closset

Other related companies as Decocars CV: IMPRIMERIE DU TRONE | Braekevelt N.V. | Cinopsis Inc | Cronos NV | Philippe Closset

Decocars CV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Ledegem (Rollegem Kapelle), België. De volledige naam van het bedrijf is Decocars CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07509399414. Het bedrijf Decocars CV bevindt zich op het adres: Roeselarestraat 82,8880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 387,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Decocars CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Decocars CV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decocars CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decocars CV, openstaande posities, locatie van Decocars CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Decocars CV is a company, that was registered 2004 in Ledegem (Rollegem Kapelle) region, Belgium. Full name of company is Decocars CV, company assigned to the tax number BE07509399414. The company Decocars CV is located at the address: Roeselarestraat 82,8880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 387,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Decocars CV were not found.
The main activity of Decocars CV is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Decocars CV is not available. You also can look at reviews of Decocars CV, open positions, location of Decocars CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decocars CV, Ledegem (Rollegem Kapelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decocars CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decocars CV, Ledegem (Rollegem Kapelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decocars CV, employees, financial statistics.