Brusselle Marine Industries N.V.

Contactgegevens Brusselle Marine Industries N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brusselle Marine Industries N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brusselle Marine Industries N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Westendelaan 1, B-8620 Nieuwpoort, België

Telefoon (phone): (058) 223100 (058) 223100

Fax (fax): (058) 234875 (058) 234875

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brusselle Marine Industries N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brusselle Marine Industries N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brusselle Marine Industries N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brusselle Marine Industries N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brusselle Marine Industries N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brusselle Marine Industries N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brusselle Marine Industries N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brusselle Marine Industries N.V.
Products information Brusselle Marine Industries N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04775726318
Ondernemingsnummer: 3751525878
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Brusselle Marine Industries N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brusselle Marine Industries N.V.
(Get full report from official database of BE for Brusselle Marine Industries N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brusselle Marine Industries N.V.
Addition kinds of activities for Brusselle Marine Industries N.V.

3691. Oplaadbatterijen | Storage batteries
9661. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
20529909. Matzoths | Matzoths
22410100. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
28440101. Bleken, haar | Bleaches, hair
72990202. Stoombad | Steam bath
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership
86210100. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations

Werken bij Brusselle Marine Industries N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brusselle Marine Industries N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brusselle Marine Industries N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brusselle Marine Industries N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Storingstechnieker Regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Administratief bediende bouw | projectassistent (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectassistente - trajectbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van/voor: de nulstaten de urenbladen de vorderingsstaten (je hoeft zelf niet te vorderen, maar je houdt wel alle vorderingsstaten in het oog en zorgt ervoor dat deze correct verwerkt worden zodat deze kunnen worden doorgestuurd naar een intern programma) het verwerken van de facturen naargelang de typeposten (inzicht hebben waarvoor het typemateriaal dient alsook wat allemaal verwerkt wordt op die bepaalde werf) afrekeningen van kleinere regiewerken verrekeningen meerwerken overzichtslijsten bezorgen

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Brusselle Marine Industries N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Brusselle Marine Industries N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brusselle Marine Industries N.V.. Laat een reactie achter voor Brusselle Marine Industries N.V.. Brusselle Marine Industries N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brusselle Marine Industries N.V.. Leave a respond for Brusselle Marine Industries N.V.. Brusselle Marine Industries N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brusselle Marine Industries N.V. op de google maps. Adres en contacten Brusselle Marine Industries N.V.
Location of Brusselle Marine Industries N.V. on the google maps. Address and contacts of Brusselle Marine Industries N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Brusselle Marine Industries N.V. Brusselle Marine Industries N.V.: A. Du Pont | SOUND & LIGHT SYSTEMS | BELIS Bart BVBA | Dirk Laureyssens | Michel Bosch

Other related companies as Brusselle Marine Industries N.V.: A. Du Pont | SOUND & LIGHT SYSTEMS | BELIS Bart BVBA | Dirk Laureyssens | Michel Bosch

Brusselle Marine Industries N.V. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Brusselle Marine Industries N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04775726318. Het bedrijf Brusselle Marine Industries N.V. bevindt zich op het adres: Westendelaan 1, B-8620 Nieuwpoort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Brusselle Marine Industries N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brusselle Marine Industries N.V. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brusselle Marine Industries N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brusselle Marine Industries N.V., openstaande posities, locatie van Brusselle Marine Industries N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brusselle Marine Industries N.V. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Brusselle Marine Industries N.V., company assigned to the tax number BE04775726318. The company Brusselle Marine Industries N.V. is located at the address: Westendelaan 1, B-8620 Nieuwpoort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Brusselle Marine Industries N.V. were not found.
The main activity of Brusselle Marine Industries N.V. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Brusselle Marine Industries N.V. is not available. You also can look at reviews of Brusselle Marine Industries N.V., open positions, location of Brusselle Marine Industries N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brusselle Marine Industries N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brusselle Marine Industries N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brusselle Marine Industries N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brusselle Marine Industries N.V., employees, financial statistics.