Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.

Contactgegevens Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Monnikenwerve 119-121, B-8000 Brugge, België

Telefoon (phone): (050) 316598 (050) 316598

Fax (fax): (050) 312444 (050) 312444

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.
Products information Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08943389892
Ondernemingsnummer: 6326171875
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.
(Get full report from official database of BE for Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.
Addition kinds of activities for Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.

394911. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
769401. Opblazen diensten | Rewinding services
07520204. Schuilplaatsen, dier | Shelters, animal
22810305. Wool garen, gesponnen | Wool yarn, spun
23990602. Hangmatten, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Hammocks, fabric: made from purchased materials
33390201. Gouden raffinage (primaire) | Gold refining (primary)
35549908. Schuurpapier productie machines | Sandpaper manufacturing machines
35680301. Belting, ketting | Belting, chain

Werken bij Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Jobstudent krokusvakantie verhuring fietsen en gocarts (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Verhuur gokarts en fietsen 38 u / week - zondag en maandag vrij.

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.. Laat een reactie achter voor Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.. Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.. Leave a respond for Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.. Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. op de google maps. Adres en contacten Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.
Location of Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. on the google maps. Address and contacts of Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.: Biebuyck NV | Pump & Mixing Service | RADIO SECOURS-VIDEO | Labo De Witte Tandtechniek B.V.B.A. | Vromann Philippe Georges

Other related companies as Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V.: Biebuyck NV | Pump & Mixing Service | RADIO SECOURS-VIDEO | Labo De Witte Tandtechniek B.V.B.A. | Vromann Philippe Georges

Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08943389892. Het bedrijf Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. bevindt zich op het adres: Monnikenwerve 119-121, B-8000 Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V., openstaande posities, locatie van Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. is a company, that was registered 2003 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V., company assigned to the tax number BE08943389892. The company Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. is located at the address: Monnikenwerve 119-121, B-8000 Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. were not found.
The main activity of Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. is not available. You also can look at reviews of Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V., open positions, location of Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bruno Maes Vleeswarenfabriek N.V., employees, financial statistics.